LG G2 kesinlikle al diyebileceğim bir telefon, ilk çıktığı hafta almıştım ve o zamandan beri bir tek sorun bile çıkarmadı bana. Cihaz gerçekten çok hızlı ve performanslı, buna ek olarak şarj konusunda bana kalırsa akıllı telefonlar arasında en iyisi, zaman zaman mobil ağ, zaman zaman WiFi olmak üzere telefonum sürekli olarak internete bağlı Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram, Foursquare gibi uygulamalarım neredeyse sürekli açık ve aktif olarak kullanılıyor, buna rağmen tam gün şarjı gidiyor ve asla yarı yolda bırakmıyor. Kamera konusu ise bam başka bir konu, 13 MP kamera çok iyi ayarlanmış bir takım mod ile birlikte harika fotoğraflar ortaya çıkarıyor, öyle ki zifiri karanlık bir ortam çektiğiniz fotoğraf bile flaşın uzun odaklama süresine kusursuz derecede eşlik etmesiyle oldukça net ve aydınlık çıkabiliyor. 60 FPS full HD video özelliğinide artık siz hayal edin. Son olarak ısınma sorunu genel olarak yok ama kullanım süresini ciddi ölçüde abartırsan hafiften ısınma oluyor ki bu da çok normal, sanırım öyle bir kullanımda ısınmayan bir cihaz devrim olurdu.
Kısaca AL