Merhaba arkadaşlar, uzun süredir link ve tanıtım yazısı satışı yapmadığım teknoloji ve bilgi kaynağı içerikli sitemden yeniden link satışına başladık.

Site Özellikleri;
ADRES: PM
PR : 3
Alexa : 467k / TR 8k
Site Yaşı : 8
İçerik : Teknoloji ve Bilgi kaynağı
Ek Olarak : Sitemizin 5 Google, 56 adet Alexa backlinki bulunmatadır bunun dışında Google alt bağlantıları bulunmaktadır. Ayrıca; ( 42.600 Google index, 5370 Google görsel, 161.00 Yandex index mevcut )

Fiyatlandırma;
1 Aylık 20 TL
3 Aylık 50 TL

Ödeme ; Paypal, Havale

*1 Aylık alımlarda 1 adet tanıtım yazısı hediye ( sizin tarafınızdan hazırlanır )*

*3 Aylık Alımlarda ise 1 adet tanıtım yazısı ( bizim tarafınızdan hazırlanır ) +*

Yine 3 aylık alımlarda tanıtım yazınız;
Twitter : 3.370
Facebook : 910
friendfeed.com profili
Ayrıca bu satışa özel kişisel Twitter hesabımdan ( 9,5K ) yayınlanır

Ek olarak;
  • Sosyal platformlarda hiç bir şekilde takipci artırmak için bir faaliyet gösterilmemiştir tümü %100 gerçektir.
  • Şu an sitemizde sıfır link çıkışı bulunmaktadır ve bu satıştan sadece 3 kişi yararlanabilir
  • Ödeme konusunda itraderi yüksek olan arkadaşlara önce çalışma yapılır sonra ödeme alınabilir.

Bugüne kadar yaptığım ticaretlerin bir çoğu link ve tanıtım yazısı satışıdır bu bağlantıdan tümünü inceleyebilirsiniz.

İyi hafta sonları

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:04:20 -->-> Daha önceki mesaj 15:37:03 --

Güncel