Twitter API Yönetim Konsolu v1.0 Uygulama ile artık Twitter işlemlerinizi hızlı, istatistik tutarak, kolay ve kalıcı halde işlerinizi yürütün Kolayca yönetebileceğiniz, kullanıcılarınızı API Servisine kolayca bağlama özellikleri ve ücretsiz güncellemelerle tüm sıkıntılarınız giderilecektir. Güzel bir arayüz, performanslı çalışma, Program ve Skype üzerinden %100 destek verilme kalitesiyle çalışan hizmet. Uygun fiyata, yüksek kalite, performans ve hizmet bir arada. Şimdi birazda programın özelliklerine bakalım. Özellikler:
Kullanıcı adı ve şifre text dosyalarınızı API bilgilerinize authentication (kimlik doğrulama) ile hızlı bir şekilde ekleme özelliği
Sınırsız uygulama ekleme ve istatistik tutma özelliği
Kullanıcı yönetimi, hızlı test aracı, askıya alınan hesap kontrolleri ve yapılan işlem sayıları
Görev tanımlama özelliği ile Kullanıcılarınıza (Max. kul. sayınız) tweet, retweet, favori tweet ve takip ettirme görevleri tanımlayabilir. Belirli Api bilgilerini kullanarak ya da karışık kullanarak işlem yaptırma
Otomatik olarak User-agent değiştirme özelliği ile askıya alınmaya karşı önlem alınma ve isteğe bağlı proxy kullanma özelliği
Kullanıcılarınız ile yaptığınız işlemler arasına belirli süre belirleme
Görev listesi yönetimi ve yapılan görevleri listeleme ve istatistik tutma
Detaylı Log tutma ile yaptığınız tüm işlemleri log tutabilirsiniz.
Loglarınızı online olarak yedekleme imkanı
Program üzerinden yeni sürüm için öneriler, şikayetlerde bulunma.
Aynı zamanda ücretsiz gelecek güncellemelerde (şuan da beta) çılgın 2 özelliğide açıklamak istiyorum.
Oluşturduğunuz şema ile veritabanınızdan programa kullanıcı bilgilerini çekme veya programdan veritabanınıza sorunsuz veri ekleme. (Tüm database şemalarına ve tiplerine göre MySql, Mssql farketmez)
Trend Topic yaptırmak için muazzem teknik ve algoritmalar. Algoritmik tt arayıcı ve biografi toplayıcı araçları (Çok Yakında)
Peki scriptlerden farkı ne?
Kullandığımız scriptlerde açıklar oluşabiliyor. Hostingden kaynaklı veya bant genişliğimizden kaynaklı scriptlerin yavaş çalışması veya belli bir kayıttan sonra performanslı çalışmayıp çökmesi. Bilgilerimizin çalınma ihtimalleri ve daha birçok nedenler. Fakat bu yazılım ile yerel bilgisayarınızda sadece sizin kontrolünüzde olan bir sistem. Yönetim bölümünden sadece Loglarınızı online backup yapabiliyorsunuz. Güçlü şifrelenmiş log dosyalarınız cloud service lerde kullanıcı adınız ile şifrelenerek tutulan dosyalar haline getiriliyor
Peki ben bu belirttiğim yakında gelecek 2 özellik olmadan neden satışa sundum bu programı? Hemen açıklayayım
Kendime daha iyi bir bilgisayar alarak daha gelişmiş bir program yazmak ve bu yazılımdan sonra Facebook, Youtube ve Instagram üzerinde de kullanabileceğiniz API Yönetim Konsol uygulaması projeleri yapmak içindir. Öğrenci olduğum için her yerden maddi anlamda kazanmam gerek bu yüzden bu 2 özellik program içerisinde update ile ücretsiz alabileceksiniz
Ödeme Şekilleri:
Türkiye İş Bankası
Paypal
Satış Tamamen Durdurulmuştur