Merhaba,
Wordpress kurulum ve entegrasyon işlemlerinizi uygun fiyat, yüksek kalite politikam ile sağlayabilirim. Uzun yıllardır sürdürdüğüm internet hayatımda sitenin ve optimizasyonun değerini bildiğim için sizlere kötü bir hizmet sunmak kesinlikle istemem. Sitelerinizi güvenle bana emanet edebilir, siz sitenizle nasıl ilgileniyorsanız benimde sitenizle aynı şekilde ilgileneceğimide temenni edebilirim. Ayrıca vermiş olduğum hizmetten sonrada müsait oldukça sitelerinizi takip eder ve destek vermem gereken kısımlarda da size yardımcı olacağımdır.
Wordpress alanında verdiğim hizmetler aşağıdadır;
- Wordpress kurulumu,
- Wordpress tema kurulumu,
- Wordpress ekleni kurulumu,
- Wordpress arama motoru optimizasyonu,
- Wordpress tema ve eklenti dil değişimi,
- Wordpress hata çözme ve düzeltme,
Wordpress alanında verdiğim paket hizmetler aşağıdadır;
PAKET 1: Kurulum, tema kurulumu ve gerekli ayarlar.
- Bu hizmetin bedeli 10 liradır.
PAKET 2: Kurulum, tema kurulumu, gerekli eklenti kurulumları, optimizasyon ve gerekli ayarlar.
- Bu hizmetin bedeli 20 liradır.
Ayrıca sitelerinize tasarımcı arkadaşlarımızın göz atmasını sağlar ve gerekli tasarımsal desteğide sağlayarak üçüncü kullanıcının sitede rahat hareket etmesini sağlar ve reklam yerleşimi desteğim sayesinde de kazancınızı arttırmayı hedeflerim.Benimle iletişime geçmek ve fiyatları öğrenmek için özel mesaj göndermeniz yeterlidir. Harici iletişim yöntemleri kullanmadığımı özellikle belirtmek isterim.
- Sitelere yapılan işlemlerden sonra hasar gören sitelerden ben mesul tutulamam. -
- İş vermeden önce mutlaka site yedeklerinizi almanızı tavsiye ederim. -
Arkadaş ile çalışıldı son derece titiz ve güzel bir iş çıkarttı. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
Yeniden çalışmak dileğiyle, hayırlı işler.