Son sürüm wp kullanıyorum, eklentiler vs her şey güncel. Dün, farkettim haclink eklenmiş, bir de konu eklenmiş, "By Hacked Bu site hacklendi bebelere selam olsun" diye yazmışlardı. Ben de haclinki sildim, ftp dahil bütün şifreleri değiştirdim, dosya izinlerini kontrol ettim, mysql şifresini değiştirdim. Ancak çözüm olmadı bugün tekrar admin hesabından yazı yazılmış ve yayınlanmış. Sitenin tepesine de "Şifre değiştirmekle yırtamazsın By Hacked Arsız Bela" diye yazmış. Anladığım kadarıyla ergenin biri başıma musallat olmuş. Bu babası belirsiz kişi her kimse, bütün şifrelerimi değiştirsem bile görebiliyor sanırım, çünkü "admin" kullanıcısı aracılığı ile yazı bile gönderip yayınlayabiliyor.
Wp uzmanlarından yardım istiyorum ne yapabilirim
Geçmiş olsun efendim
Bir web sitesi her değişiklik ve güncellemeye karşı tekrar dan hack alıyorsa bunların en başın da bilgisayarınız da virüs olma ihtimali çok yüksek olmakla beraber sunucu güvenliği de sebep yaratabiliyor.
Aynı sunucu da bulunan wordpress siteleri incelemenizi öneririm. Hosting firmanızla konuşmanız ve loglara baktırmanız faydanıza olacaktır.
Shell atılmış da olabilir hesabınıza şifreler değişse bile tekrar dan sorgulama yapıyor da olabilir.