şimdi ben kablosuz modemimi alıp direk eve bağlayacağım, sonra da gelip kurulum yapacaklar. bağlanacağım öyle mi?
ben zaten geçen sefer böyle yapmıştım. aldım modemi etnerneti falan bağladım taşıma için müracat ettim 1 hafta geçti eve gelmediler. aradığımda kablosuz modem için tesisat kurulması gerekiyor falan dedi.
bu arada taşıyacağım evde halihazırda bir bağlantı yok. sadece eski internet bağlantıma ait modem, kablolar vs. var.
bir de şimdi aklıma geldi. geçen sefer bunları yaptığımda laptopumu yanıma almamıştım yani bunları masaüstü bilgisayar için yaptım. bundan kaynaklanabilir mi? wifi yok sonuçta pcde.
neyse tekrar aynı şeyi yapayım bakalım.
bir de acaba başka bir aletle falan yapılır mı bu bağlantı, router ne işe yarıyor, hiç anlamadığım konular yav..
senin extradan birşey almana gerek yok , onlar senin adsl hattını bağlamak zorundalar ve geldiklerinde modeme bağlayıp testi yapmadan hiç bir yere bırakma adamları

sonra sıkıntı olabiliyor. Gelme süreleri şehirden şehire değişebiliyor , bursada sabah aradığımda öğlen evde oluyorlardı fakat bende öğrenci olduğum için alanyaya taşındım ve burada 3 gün sonra bağlamaya geldiler , bağladılar hattı hemen kaçtılar

başta giremedim internete sürekli bağlantı kopuyordu 1dk bağlı kalmıyordu 1 saat sonra tamamen gitti internet sonra aradım hemen 1 hafta sonra geldi süper hızlı türktelekom ekipleri kabloyu tekrar değiştirdiler eski kablo kullanmışlar
yani uzun lafın kısası onlar gelip hattı çekmek zorundalar zaten senin ve ya birbaşkasının çekmesi yasak , ankastreye türk telekom ekiplerinden başkasının müdahelesine normal şartlarda izin verilmiyor.