NobraN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum , senin düşündüğün tarzda kablosuz modem yok zaten her eve adsl hattı çekilir internete bağlanması için ttnet bunun için ücretini alıyor zaten ilk bağlantıda o hattı çekmek zorundalar yoksa sana ne ile verecekler interneti. onlar hattı çeksin sen modemini bağla yeni verdikleri kullanıcı adı şifreyi gir modemine sonra istersen wifi'ını kullan ister ethernet kablosuyla kablolu kullan
şimdi ben kablosuz modemimi alıp direk eve bağlayacağım, sonra da gelip kurulum yapacaklar. bağlanacağım öyle mi?

ben zaten geçen sefer böyle yapmıştım. aldım modemi etnerneti falan bağladım taşıma için müracat ettim 1 hafta geçti eve gelmediler. aradığımda kablosuz modem için tesisat kurulması gerekiyor falan dedi.

bu arada taşıyacağım evde halihazırda bir bağlantı yok. sadece eski internet bağlantıma ait modem, kablolar vs. var.

bir de şimdi aklıma geldi. geçen sefer bunları yaptığımda laptopumu yanıma almamıştım yani bunları masaüstü bilgisayar için yaptım. bundan kaynaklanabilir mi? wifi yok sonuçta pcde.

neyse tekrar aynı şeyi yapayım bakalım.

bir de acaba başka bir aletle falan yapılır mı bu bağlantı, router ne işe yarıyor, hiç anlamadığım konular yav..