Size çok mu lazım anlamadım. Söylediğim eklentiyi satın al kur, fark edersin.
Bilgilendirme için teşekkürler ama konuyu ben açmadım, kendi yaşadığım bir olayı aksettirmek istedim. Yazmasaydım iyiymiş.
sabahtan beri bekliyorum, ben yanlis anlamisim deyip mesajini editlemeni ama yok. boyle inatla bi yere varamazsiniz. Bilmediginiz konuda kisislere kesin konusmak size bisey katmaz. Themeforesttan alinan hicbir tema lisanss anahatari falan istemiyor. Yanlis konusuyosunuz, bilgisizce baskasina kesin konusuyosunuz ve yanlsi yonlendiriyorsunuz ama kalkipta yanlis yazmisim demektense kirkilip duruyorsunuz yanlisinizin uzerine. ayiptir be arkadas yaziktir gunahtir. Birseyi bilmiyorsaniz kisileri yanlis yonlendirmeyin, agiz burun kivirarak kacamak cevap vererek yanlisinizin ustune gitmeyin, bisey katmaz size. Bide kalkip burda ters cevap veriyosun.
delikanli olun iki dakka da, ozur dileyin bilmediginiz bi konu hakkinda birini yanlis yonlendirip te , yanlis konustugunuzu bile bile hatanizin uzerinde sacma sapan sekilde anlamsiz bicimde inat edip hala yanlisi surdugrdugunuz icin, bari mesajalrinizi editleyin. Ayip ayip.