Yaşanmış bitmiş bir olay ustelemeye birbirinizi daha da kirmaya gerek yok. Insanlik her sey olabilir.
Benim kırılacak yanım kalmadı, tek isteğim burnu sürtsün, yanına kalmasın,dı
Bir tosyalı olarak, vazgeç derim
Geçeceğim galiba. Bu arada ben Giresunluyum da Tosya'dayım yıllardır. Siz kimlerdensiniz
İçinizden çok şey geldiği belli ve kişinin canını yakmak istediğinizi de anlıyorum ama bir şey yaparsanız bugün yarın olmasa bile 1 2 sene sonra böyle bir şey yaptığınız için çok pişman olacaksınız, yapmayın boşverin gitsin en acı intikam unutmaktır...
Not: kişi kendinden bilir işi
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en acı intikam unutmaktır... Mantıklı, sağ olun
Tanışma faslı ilginç
Yol ver gitsin

Numaranıda siteden kaldır ne o öyle önüne gelen ulaşıyor
Tanışma buluşma cidden ilginç

Tabi bana normal geliyor ama dışarıdan bakıyorum da şu yaşadıklarıma, ne yapmışım *** ben diyorum

Numara da dursun ya, şenlik oluyor
Kötülüge iyilik ile mukabele et.
İşte onun yaptıkları karşısında da yapacak iyilik bile düşünemiyorum...
15 dakika geçtiğini bile anlamiyorsun o kadar akıcı yazmışsın ki demek ki hepimizin böyle netten tanıştığı ankaralı oluyor.

gece evlerinin önüne gitmeler falanlar olmuştu bende
Bir şey yapayım desem o filan çok basit gelir hocam
Ah o netten tanıştığımız Ankara' lılar
@ Bence boşver delikanlılık sende kalsın, zaten sonu belli
Tümden katılıyorum, son cümlenin virgülden sonrasına ayriyeten katılıyorum
"Yav he he" de geç uğraştığına değmez
Bırak geç bence yeter artık
Öyle yapacağım...
Bende az sonra siteye numaramı koyayım
Koyun koyun yeni insanlar filan...

Hoş oluyor
boş ver hemşerim,onun yolu yol değil
+1
Önündeki maçlara bak boşver. Sıkma tatlı canını .....
Acı patlıcanı kırağı çalmaz
Erkeklerle içeceğim dediği anda bitirmeliydin. Bir kızı düşünüp üzülen adamları motive etmek içimden gelmez. Yanlış anlama boş geliyor bu durum hele de anlattığın kız, ohooo.
Zaten o an bitirmiştim hocam... Kızı düşünüpte asla üzülmüyorum, ha onunla gittiğimiz yerlerden tekrar gidince içim cız etse de bitti yani o iş

Size göre öyle de vallahi yanına bırakmak istemiyorum hocam... Aynen, ohooo
Sanırım 18-22 yaş arasındasın, sen onu herhangi bir kadına yap bakalım kaç sene demir tastan yemek yiyeceksin, arsiz bela, eksik etek, asi serseri vb. adamları çok dinlemeyin.
Ondan sonra forumda niye seviye düşüyor.
Terbiyesiz.
Şahin K. geldi beyler dağılın
Tartışmaya lüzum yok bence hocam.
yazdığından hiç bir şey anlamadım bence sen zorlama takıl kafana göre , arsiz bela gibi kişileri de dinlemiyorum ne alaka onuda anlamadım.
Ahlak bekçisi misin sanane , her konu altında illa böyle bir tane çıkar forumda niye seviye düşüyor diye. Terbiyemi sen ölçecek değilsin , bu ülkeyi sizin gibiler bu hale soktu başkalarının ahlaklarını sorgularlar ama kendileri her türlü şeyi yapar.
Bu kişilerin her türlü şeyi yaptığını neye dayanarak söylüyorsunuz ki?
Kendinize veya yakınınıza yapılmasını istemediğiniz hareketi başkasına yapmayacaksınız.
O da var...
Senin gibiler de bu milleti yukseltmeyecektir. Belli ki demir tas nedi gormedin. Tavrin çok ergence, ciplak kadin resmi koyacakmis, kan alirlar kamil
+1
Kız eylenmesini bilmiş , sende eylenmeyi bileydin.
Hiç ipleme yoluna bak
Ya ilkin eğlenmek olarak görsem de sonradan ciddi gibi oldu hocam. Ve bunun üzerine yaptıkları... Yoluma bakacağım zaten, yapacak çok şey var da neyse ya.
Bence onun yolu belli siz adamlığınızdan ödün vermeyin yeter. Ben gururumdan ödün verdim pişmanmıyım bilmiyorum. Ama siz benim kaldığım ikilemde kalmayın etme bulma dünyası...
Ben de şu an ayrı bi ikilemdeyim işte...

Bakalım hocam hayırlısı ya.
Hocam şeytan diyor ki al su wm hikaylerini bir kitapta topla :-D
S3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Yazım hataları olabilir.
Benden 100 sayfa işler o kitaba
Kardeş kusura bakmada bu denli işlerle uğraşmanı ben hoşnut bulmadım

Seni gördüm, tanıştık iyi birisin, candan sın yani suratında bir kibir, çekememezlik ne bileyim kötü hiçbirşey yok ben adamı yüzünden anlarım
Bu kız sana layık değil boşver sen yoluna bak, daha yaşın genç...
Daha önüne ne melisler ne fatmalar çıkacak

boşkoy olayı es geç, ders vermek konusuna gelirsekde, ders anlayana verilir.
Bu denli işler dediğin atılan bir kazığı atanın yanına bırakmama olayı

Ve teşekkür ederim, öyle bir izlenim bıraktıysam ne mutlu ama işte bu durum onlardan bağımsız

Ders vermekte istemiyorum da neyse ya, görür zaten o bu kafayla bir gün göreceğini
Ağa Tecrübenin Böylesi Vallahi Helal Olsun Adamsın Boşver Geç yaa..
Bu bir şey değil ya

Sadece blog vasıtasıyla başımdan geçenlere konu açsam üff
koy totoya

daha önemli konular muhakkak vardır hayatında, hiç takma bile
Elbette var, taktığım bir konu da değil ama bir şey yapmak istiyordum, yapmayacağım ya neyse
Ve tamam kararı açıklayayım
Elbet herkesin başından bir şeyler geçiyor, akıl danışıyor çevresindekilere, bize de zamanında danışan oldu, söyledik, dinlemedi

Dışarıdan bakıldığında daha sağlıklı düşünülüyor o yüzden danıştım zaten size de. Bu kadar adam değmez, boş ver diyorsa, vardır bir bildiği. Her ne kadar elimden gelse hayatını alt üst etmek istesem de, cidden uğraşmamak en mantıklısı galiba. Dediğiniz gibi, ders anlayana verilir