Metehaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu hocam Allahını seversen benim fikrimi kabul etsen ne kazanırım kabul etmesen ne kaybederim? Neyse ben haksızım tamam kabul ediyorum. Türkiyedeki patronlara "aman ağam etme ağam" diye sesleniş sistemini unutmuşum. Senin 400 lira olan emeğinin 200 lirasını panele geçiren sisteme hala teşekkür etmeye devam edin. Türkiyede cidden bazı sistemler hiç değişmez bunu anlıyorum ben. Sonra asgari ücret neden bu kadar düşük vs. Ben gecemi gündüzümü katıp site geliştiriyorsam emek harcıyorsam Adsenseye niye teşekkür edeyim? Adsense yayıncılarına teşekkür etsin. Amaan neyse siz el öpmeye devam edin bundan sonra cevap yazmıcam. Siz haklısınız.

Sevgilerimle.
Bu sistem böyle işlemeye her zaman devam edecek.Sana haksızsın demiyorum ama olayı sadece bir yönden düşünüyorsun.Diğer tarafına bakmıyorsun.Dediğim gibi adsense olmasa sence bu kadar site olur muydu ? Adamlar 10 kazanıyor 2 sini sana veriyor kalanın bir kısmını çalışanlarına veriyor.Dünyanın en büyük şirketlerinden birisi bahsettiğimiz şirket.Çalışanları da doğal olarak elle tutulur iyi ücretler almak zorunda.Sen geceni gündüzüne katıp siteyi para için geliştiriyorsun.Onlarda aynı şekilde para kazanmak için sana bu fırsatı sunuyor.O yüzden sen teşekkür etmiyorsan o da etmemeli.Karşılıklı tatmin söz konusu.Ama şu bir gerçek ki adsense bu kadar insanın ekmek kapısı oldu.Bende uzatmak istemiyorum şükürler olsun kazanıyorum hatta defalarca haksız yere banlandım ama yinede adsense olmasa internetten gelir kapım olmazdı.