farukbugur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabiiki çabanız takdire değer. Emeğiniz gerçekten paha biçilemez. Ben eleştiri vs anlamında yazmadım. Sanırım yukle.php ve upload.php dosyalarını kullanıyor, çünkü önce php dosyalarını resimler klasörüne yüklemiş. Dosya yüklemelerinde uzantıya göre yükleme yok değil mi yani gerekli session oluşturulmuşsa her türlü uzatılı dosya yüklenebiliyor mu??
yok estğ. ziyaretçilerimizin eleştiri ve görüşlerini her zaman dikkate alırız, almazsak zaten yaptığımız işin bir anlamı olmaz. upload kısmıyla ilgili evet herhangi bir uzantı kontrolü yapılmıyor ancak dışarıdan erişime kapatılmıştır. Kurumsal firma scriptinde de ilk yapıldığın da dışarıdan erişim sağlanıyordu sonra ki güncelleştirmeler de bu sorun giderilmişti. tespit ettiğiniz farklı sorunlar var ise bize bildirirseniz seviniriz.

Kawasaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurumsal degil de blog tarzı kullanan biri dönüş yapabilir mi nasıl olmuş bi bakayım bende kullanmayı düşünüyorum ayrıca adsense yerleşimi nasıl incelemek isterim.
php bilginiz var ise istediğiniz şekilde geliştirebilirsiniz, güle güle kullanın.