askinsuak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güncellemenin açıklandıgı gün bittiğini okuyorum burada ancak benim sitem arama hacmi oldukça yüksek olan bir kelimede 8.sıradan 68'e geriledi güncelleme oldugu gün. O günden bu yana 20. sıraya kadar tekrar geldi ve bugün yine 60 küsürlerde hergün 30 40 sıra ileri geri yapıyorum sizce şuan bu neden kaynaklanıyor?

Dipnot : Güncelleme sonrası ilerleme kaydettiğim günler adwords çıkmıştım gün itibari ile adwordsten çekildim ve yine gerilerdeyim. Sizce bununla bir bağlantı kurulabilirmi?

Hocam sana verilen cevaplara itimat etme ne saçmalıktır adworsle sıralamanıne tkisi yok demek.

Sanki bu güncellemeler ciddi manada spam vs için yapılıyor sanacak millet. Güncellemeler spam vs için etki etsede en büyük etkisi adworse yönlendirmektir.

Adwors verin tekrardan 20 gelirsiniz, fakat 1 kez adwors reklam verdiğiniz bir site tekrar adworse reklam verilmezse sıralamaya giremez girsede en azla 30-40a kadar yükselir.

Dalgalanma bitti arkadaşlar bu saaten sonra kendi güncel sitelerinizn olağand algalanlarını yaşıyorsunuz. Ne içtinizde yok bilmem kimden mesaj gelecek die yorum atıyorsunuz. Google devlet dairesi değil zaten bitince bildiriyorlar belki yansıması 24 saat daha sürebilir ki oda ufak bir olasılık. Lütfen bilmediğiniz konularda 3-5 harkeet gördüğünüz kelimelere bakarak biliyormuş gibi yapıp insanlara zaman, fayda, para ve umut kaybettirmeyin.