seodanisman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeklerin için teşekkür ederim. Eline sağlık müşterilerime başlıklara dikkat etmeleri için ısrar ediyorum Bu konuda haklısınız. Müşterilerime özgün makale yazmayı öğretiyorum güzelde yazıyorlar bir başlığı doğru atsalar belki o kelimeden günde google sonuçlarından binler, yüzlerce ziyaretçi gelecek.

1. web sitem Jenerik kelime olan "seo" ve "seo uzmanı" kelimesinde ilk 50 sonuçta yer alıyor. Reklama gerek yok adresi vermeyeceğim.

2. Web sitem: "Lojistik haber" "lojistik haberleri" "lojistik haberi", "lojistik haberler" kelimesinde 1. sayfada hiç çalışma yapmadığım sitem yer alıyor."lojistik" kelimesinde ilk 100 içerisinde...

3. Web sitem: Yeni teknoloji sitesi açtım her yazılan makale en az 50. ve 100. sonuçta çıkıyor. (1. sıra, 1. sayfada çıkan sonuçlarda çok sayfam bulunuyor.) daha 24 günlük" sıralamada yer alıyor. Ek iş olarak boş zamanlarımda seo çalışması yapıyorum. Bu kadar kısa zamanda paylaşım yapabiliyor ve sonuç sıralarım bu şekildeyse siz anlayın artık.

Yani kendimizi kanıtlamaya gelmedik buraya; arkadaşlarımıza faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize. Amacım Türkiye'de seo'nun gelişmesi. Hobi olarak bu işi yapıyorum.
Teşekkürünüz için ben teşekkür ederim. Benim verdiğim bilgi site büyütmek için yeterlidir, reklama gerek yok diyebiliriz fakat bunun için ekstra uğraşmak şart vs.

benim anladığım trde ilk 500de siten var konuşmaların insanları o yöne itiyor, ilk 500 değilse de en azından ilk 1000 de siten vardır.

Dersenki ilk 2.000 de bir sitem bile yok o zaman hocam seo danışmanıyım deme en azından ilk 1000 e site sokana kadar bu şekilde davranma, Ben sana tek sitemdeki 1 sayfa 1 sıradaki 1600 kelimeyi söylesem ne demek istediğimi anlarsın. ilk sayfaya 10 sıradan girmek yada ilk 50 ye girmek malesef başarı değildir. Belki oyun kelimesinde ilk sayfada olmak başarı sayılabilir ama bunun dışındaki ilk sayfa 10 sıra veya ilk 50 sıra malesef başarı değil başarısızlıktır.