İyi sen daha öncede bana laf atmaya çalıştın başka konuda ama durum ortada. Biz bu noktada diyoruz ki panda 4.0 güncellemesi hakkında bilgi paylaşalım. Sen diyorsun 9. yılım 10. yılım v.s. 100. yılın olsa bana faydası nedir ? Bana faydalı bilgi vermedikten sonra kaç yıllık üye olursan ol fark etmez. 9 Yıllık üye olduğun belli insanlara faydalı olmak için değilde; tartışma forumu yaptınız burayı. Akıl eski üye olmakta değil; baştadır. İnsanlara faydalı olalım.
Çelişki yaşıyorsun. .png kaliteli diyorsun sonra .jpg daha kaliteli diyorsun anlamadım.
Nereye bakarsan bak Google'dan .png .jpg hakkında bilgi alırsan herkes .png daha kaliteli diyecektir. Bir grafiker değilim ama bunu ayırt edecek kadarda bilgim var.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:11:45 -->-> Daha önceki mesaj 08:05:22 --
Seo Danışman nick sadece seo uzmanı ve danışmanlık hizmeti sunuyorum. Gözümüz kulağımız bu güncelleme'de bakalım hayırlısı olur İnşallah.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:20:30 -->-> Daha önceki mesaj 08:11:45 --
Nerden biliyorsun R10 a fazla girmediği mi? Lazım olduğu zaman girerim. R10 temiz bir forumdur. Türkiye'nin en iyi webmaster forumları arasında yer alır. R10'nu yararlı olmak için kullanırım, tartışmak için girmem ama kimin ne için kullandığı belli oluyor. Fazla giren bazı şahıslar tartışmak için fazla giriyor foruma belli. Danışman olmama gerek yok o özellik var zaten, kanıtlama gibi iddiamda yok bilen bilir. Ata sözü "Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az "
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 08:43:38 -->-> Daha önceki mesaj 08:20:30 --
Panda 4.0 Güncellemesi yeni ayrıntı: Güncel yazılan makaleler aynı konuda ise eski yayınları çıkan sonuçtan geriye atıyor. Yeni yazılan güncel konuyu ön sıraya taşıyor. Tabii eskilerin % 100 'ünü geriye atmıyor. Eski makaleyi yazan sitenin rekabet v.b. gücüne oranlı olarak bunu sağlıyor.
Güncel makale'de ise şu kriterleri ele alıyor.
Özgün mü?
Site gücü (backlink kalitesi, pagerank değeri, popülerliği v.s. )
Makale içerik kalitesi (Kullanılan resim, video, Türkçe dil kuralları veya hangi dilde ise v.b.)
Ana fikirden kopuyor mu?
Giriş - gelişme - sonuç orantısı
Google'ın yeni ödüllendirme politikası
Hiç yazılmamış bir konuyu yazdığınızda detaylı araştırmalar sunduğunuzda siteniz Google gözünde yüksek değere sahip oluyor. Nedeni şudur: Google en iyi alakalı sonuç vermek için insanlığa faydalı olmak adına kurulduğundan dolayı yeni konu için arama yapıldığında o konu yoksa ve siz açmışsanız bu konuyu; siz Google gözünde değerlisiniz. Bu noktada Google ve Siz karlı çıktınız. Google 'dan kullanıcının gitmesini engellediniz ve Google sizi ödüllendirdi.
Bu ödül nedir?
Diğer konularınız da özgün ise bu ödül diğer konularında sıra yükselmesidir.
Not: Hiç olmayan konuyu açtınız ve bu konunun aranma oranı yüksekse ödül kalitenizde yüksek oluyor.
Lütfen eleştirmeyiniz. Daha iyi fikri olan öneri sunabilir. Anlamayan için detaylı anlatabilirim. Yeni bir analizdir.
cok mu ugrastin yazmak icin bilmiyorum ama okumadim.