g3z3g3n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni sitelere backlink çalışmasını neye dayanarak önermiyorsunuz ? Bütün edebiyatçı arkadaşlar tutturmuş 1 aylık bebeği maratona sokabilişr misiniz ? mama yerine kuru gıda verebilir misiniz ? vb.

Yapmayın arkadaşlar. Acun bey daha web sitesini açmadan milyonlarca backlink aldı, google tarafından hiç ceza aldığını düşünmüyorum.

Domain ismini aldıktan sonra sitesini daha açmadan backlink alan çalışmalar biliyorum. Ben ise sitenin ilk index almasından sonra backlink ile destek vermeye başlıyorum. Bu 2006 yılında da böyle oldu, 20011 yılında da böyle oldu, bu günlerde de böyle oluyor.

Siz, sitenin iç ve dış çalışmalarını dengede tutmazsanız, dışarıdan alınan x farklı sayıdaki link çeşidini dağıtmazsanız, aynı yazıyı yada spinli yazıları x siteye aynı x kelimelerle tanıtım muhabbetine ekletirseniz, yada saçma sapan sitelerden bedavadan daha ucuz diye link alırsanız bir süre sonra yalan olursunuz.

Dışarıdan alınan linkleri doğru stratejide alırsanız 1 haftalık site içinde meyvesini yersiniz, 1 yıllık site içinde. Yeni siteye link alınmaz dedikodularını lütfen bırakın.
Acun siteyi yayınlamadan önce backlink almadı. Pazarlama yöntemleriyle önce reklam yaptı, popülarite arttırdı. Sosyal medyada paylaşımları başladı. Daha yapım aşamasında merak eden tıkladı. Tıklandıkça alexa değeri iyi derecelere geldi çoğu Türkiye lokasyonlu girişler. Bu site tıklandıkça değeri yükseldi. Google bu siteye birşey yapmaz. Acun kelimesini dahi algoritmasında sorgular ne kadar üst derece ise ona göre giriş puanı vardır. Hatta bahsettiğin dönemlerde google jenerik domainlere direk pr 1 değeri verirdi. Hatırladınız mı?

Vesellam yani daha çok etken var arkadaşlar. Anlattıklarımız boş olsa bu kadar bilgi sunamayız.