Merhaba Tha siteni biliyorum aldığın hite göre kazancının daha çok olması gerekiyor. Bir kaç öneride bulunmak istiyorum.
Öneriler
1- Tekil yazı altındaki reklam birimini esnek reklam birimi boyutundan çıkartıp 728*90 yapabilir ve ölçebilirsin.
2- Tekil yazıda yazı ortasında 336*280 reklam birimi genelde kazancı çok arttırır. Bunu kullanarak gelirini %30 arttırma imkanın var.
3- Reklam birimlerinin üstünde reklamlar yerine Sponsor Bağlantılar kelimesini kullanabilirsiniz. Daha etkili oluyor.
4- Tekil yazı 735 piksel gözüküyor bunu denediğim için sana da yazayım . Bu alanı 565 piksele çekip yanına 170 pikselllik bir sidebar koy ve 160*600 reklamıda koy altına popüler 5 konu altınada içerik bağlantı birimi 2 tane koy farkı göreceksin. Bunu yapınca 336*280 olan reklam birimini konu başlığının altına koy. Okuyucu konu resmi ve başlığı ile aynı anda reklamı görmesin.
6-Ve şimdi püf nokta sağ ve soldaki şu an için boş olan reklam alanına iki tane yaza uygun çok güzel konu bul. Bu konuların birisini sola koy ve tıklayınca senin sitende sayfalama yapabiliyorsan orada olsun bir galeri aç. Galeride sayfalamanın altında hazırladığın galeriye göre bir reklam koy. 336*280 iyi sonuç veriyor. Galeride tek bir reklam birimi olsun başka koyma tbm düşer. Galeri kısa olsun 10-20 sayfa arası. Örnek Başlık senin site harici bir konu yazıyorum. Hızlı zayıflamanın 20 yolu. 1 resim solda 500*350 piksel yanında konu ile ilgili açıklama ve altında sayfalama tuşları 19 tane . Tuşların biraz altına Sponsorlu bağlantılar ve 1 adet 336*280 reklma birimi koy. Tahminin senin hitine göre bu galeri reklamına 2500 kişi tıklar ve 15.000 sayfa çevrimi yapar. Ortalama bir tıklama olarak 300 tık alsa 0.20 ila 0.30 tl arası verir. Bu da günlük 75 lira yapar. Aylıkta bir galeriden 2000 liranın üstü gelmesi lazım. İki kenardanda getirtebilirsen 4000 lira gibi yapar. Ayrıca bu galerileri tekil yazıların ortasında da ilgili makaleler diyerek tanıtabilir ve gezilmesini arttırabilirsin.
Not: Bunları ancak deneme yanılma ile yapabilirsin. Birde de iyi bir adsense yerleşimi için wordpress ısı haritalarını kullanmalısın. Bunun için eklentiler mevcut.
Not 2 : Abdürrahimin Arkadaşı. Siteni alacaktık ama bütçe yetmedi

Alsaydık bunları yapacaktık.