WebHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,iPhone 4S kullanıyorum..
Seriliği dışında bir şeyi olmadığından dolayı Samsung Note 3'e geçmeyi düşünüyorum ama Note 3 iPhone hızına göre bana zayıf kalır mı bilmiyorum.

Note 3 kullanan,iPhone'dan geçen var mı bilgi almak isterim..

Note 3 nasıl kısacası ?

note 3 ve iphone kullana birisi olarak note 3 ile iphone nu kıyaslayamazsınız

telefon öyle bi telefn ki ben mat öğretmeniyim soruları telefonumda çözüyorum ve sitemde yayınlıyorum ayrıca resim çizmek benim için hobidir öyle güzel resim çizme prgramları var ki inanılmaz ayıca ekranı ikiye ayırıp kullanma özelliği çok işime yarıyor iki sayfayı açıp diğer ekranda hesap yapabiliyorum 40 uygulama aynı anda çalışıyor ve küçük bir kasma söz konusu değil sonuçta 3 gb ram var ben şarj kitiyle aldım ortalama 2 gün gidiyor bitince diğerini takıyorum yani 4 günde bir şarj ediyorum ama eminim az kullansam 3 gün gider
tam bilmiyorm 9005 serisinin hızlı şarj özelliği varmış 15dk şarj oluyormuş benim 9000 serisi o yüzden 2-3 saate şarj oluyor

oyunlardan bahsetmiyorum https://play.google.com/store/apps/d...ANMP.GloftM4HM online oynamanın zevki harika ve oynayamadığın oyun yok zaten....

dizileri telefonumdan izliyorum altyazılı olmasına rağmen inanılmaz sarıyor

büyüklüğü noktasında şunu söyleyeyim aldıktan sonra her telefonu küçümseyeksin ve alışmak uzun sürmüyor

desen ki iphone5den s5 geçecem belki geçme derim ama note 3 ile iphone kaşılaştırılamaz...

ve ayrıca aldığımdan beri bütün öğrenciler beni tanır oldu işte note 3 olan hoca diye adım geçer oldu

neyse herkesin alıştığı hoşa gider ben kalemi için aldım ve her şekilde çok memnunum...