wrecking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Note 3 şuanda Samsung'un Tank'ıdır. İphonedan note 3 geçtim %100 Kesinlikle tavsiye ederim. S5 ile kıyasla Note 3 daha üstündür.
Sağol hocam yorumun için..

agumba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumları okumadan ve Note 3 kullanan biri olarak yazıyorum.
Yaptığım iş gereği bir çok not tutmam gerekiyor. Aynı zamanda ileriye yönelik çok etkinliklerimiz oluyor. Bu yüzden telefonun kalem, not ve ajanda özelliğini çok kullanıyorum. Bunların hepsini de google hesabım ile senkronize etmişim. Kısacası telefon dışında pc'de oturduğum zaman da ya da telefon görüşmesi yaptığım zaman ne zaman neredeyim, hangi etkinliğim nerede hepsini görebiliyorum.
iPhone hiç kullanmadım. Hız olarak net bir şey söylemek istemiyorum ama cidden Note 3 çok özel bir telefon. Şarj konusunda iddia ediyorum ki çok daha uzun sürer. Ayrıca yedek orjinal bataryam da var. Şehir dışına çıktığım zaman dilediğim gibi kullanıyorum ve yedek batarya ile kaldığım yerden devam ediyorum. Telefon biraz büyük ama benim ellerim de büyük olduğundan hiç zorlanmıyorum. Zaten alıştığın zaman elinden bırakmıyorsun. Video ve dökümanlarda bu büyüklük o kadar hoş oluyor ki anlatamam
Tasarım konusuna gelince s2'den sonra en çok sevdiğim tasarım. Zaten arka kapağının deri olması bile ayrı bir güzellik katıyor.
Ayrıca sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yazarım.

İyi çalışmalar.
Yorumun için çok teşekkür ederim öncelikle hocam,aynı fikirdeyim zaten Note 3 düşünmemin tek sebebi işlerim ve sizin gibi düşünüyor olmam..

Tek sorum hocam arka arkaya atıyorum programlar arası geçişler yapıyorsunuz donma takılma yapıyor mu ??