İmkanınız varsa S5 özellik olarak çok iyi durumda hocam.
Hocam Note 3 e göre artıları neler tam bilginiz varmı ?
Geçicem hocam sağolasın..
Note 3 kullanıyorum , iphone note3'ün hızının yanına yaklaşamaz , boşa vakit geçirmeyin derim , özellikle internet hızı mükemmel note3'ün , çok seri cihaz , geçişler muazzam hızlarda kıyaslamayın bence iki telefonu , aralarında oldukça fark var.
Hocam çok sağol içimi rahatlattın,herkes tutturmuş android ne olursa olsun kasıyor ama iphone asla kasmıyor diye,bende iPhone içinde hapis olmuş gibi hissediyorum.. Ama lanet olası telefon çok seri hocam menü geçişleri uygulama açılış kapanışları , işte belli bir süre sonra note'3 te takılmaya başlar mı diye korkuyordum.. Olmaz diyorsanız almaya karar vermiş durumdayım..
hocam iphone 4s , note 3 klasmanında bile değil zaten. bencede gönül rahatlığıyla alabilirsin. ilk başta garip gelecektir. geçişler uygulamalar vs. ama alışıyorsun. tabi son ve nihai karar yine sizin
Aslında iPhone 4s ile kıyaslamıyorum Note 3'ü çünkü iPhone 5s mi Note 3 mü diye kararsız kaldım..
Sadece iPhone kadar seri mi orda çok takılıyordum
2 tane samsung telefon kullandıktan sonra iphone'a geçen biri olarak şunu diyorum : bence iphone da kalmalısınız. tercih sizin tabi
Hocam bende androidden geçtim ama Note 3 gibi bir telefondan geçmedim iPhone'a Note 3 farklı baya o yüzden.. Siz ne kullanıyordunuz samsung?