Belki siz değilsiniz farklı birisi olabilir ama yinede sizin eklentinizden iyi.Google sayfaları dahil olmak üzere bütün sitelere imleme yapıyor.Ama belliki sizin eklentinizi sizden iyi yönetiyorlar.Burdaki mesaj giden insanların bir çoğu sizin sisteminize kayıtlıdır. Bunun yanı sıra eklentiyi marez'e düşürüp kullandırmak ne gibi bir kazanç sağlacakakki.Eklentinin kodlarını inceledik bir arkadaşımla zararlı yazılım vs yok. Benden başka kontrolunu yapan arkadaşlarda var sonuç aynı. Sonuçta emek verip bir şeyler yapıyorsunuz . Firmanızdan ayrılmış birileri var ise muhtemelen onlardan birisi böyle bir işe girmiştir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:47:00 -->-> Daha önceki mesaj 10:07:40 --
KemalDemirez isminde tanıdığınız var mı?
WORDPRESS.ORG YAZIŞMALARIMIZ SONUCU EKLENTİ KALDIRILMIŞTIR. İncelemeye aldırttık şimdi görüşeceğiz o kimse..
Kemal Demirez isminde tanıdığım yok. Hukuki süreçlerin başlaması için tüm girişimlerimizde bulunduk bundan dolayı geç girdim foruma.Sayın arkadaşım sorularına ve kurgularına istinaden yazıyorum: ,
1- TEKNOLOJİ AÇIKLARI KULLANILMAYA MÜSAİTTİR
2-Twitter datalarını alanlar twitteri ondan daha mı iyi yönetiyordu ? Twitter clonesi yapanlar twitterdan daha mı iyi yönetiliyordu.
3. iphone jailbreak yazanlar apple'dan daha mı iyi yönetiyordu
4. R10.net hackleyenler r10.net den daha mı iyi yönetiyordu.. yönetebilseydi 10 tane r10.net olurdu.
Bu şekilde çürütmek amacı ile bir çok çok örnek verebilirim ifade ettiğiniz tez için.
Bir ürün niçin mareze verilir ?
Ben script kategorisindeki arkadşların ürünlerini mareze dağıtırsam ve onlarla aynı kategoride ürün satışı yapıyorsam ne olur ? Para kazanamazlar..
İşte böyle işime gelir işte böyle maddi çıkarım olur.Adama malını sattırmam olur biter.. Neobro'nun aynısını yazıp ücretsiz dağıtamaz mıyız ? Yada Neobroyu geliştiren değerli arkadaşlarımız dynamite için aynızını yapamaz mı? Yapabilir.. İstese herkes bir ürünün aynısını kodlatıp sırf rakibi kazanamasın diye koyabilir. Bunlar bize tuhaf gelmiyor. Size şu tuhaf gelmeli: Bu kişiler bu kadar vicdansız ve alçakça hareket ediyor ise rekabete bu kadar kanlı giriyorlar ise Milletin hakkını saymıyor ise KULLANICILARININ MI SAYACAK ? KULLANICIYI DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN Mİ DAĞITIYOR ?
Dynamite ile google plus imleme yapamıyorsanız kullanamıyorsunuzdur bundan daha doğal birşey olamaz. Kanıtı olarak dün saat 15:26'da g+ imleme yapan bir arkadaşın mesajı:
[/COLOR]
Şuanda Google + imlemesinde herhangi bir problem yok ben kullanıyorum. Uygulama ayarlarınızı kontrol edin. Son olarakta profiliniz bloke yemiş olabilir.
Bu konu hakkında açıklama yapmayacağım okadar kod inceleyebiliyorsanız koyun buraya yanlış ve niçin imleme yapmadığını gösterin hep beraber görelim ha veremiyorsanız cevap Allah aşkına yazılım için konuşmayın. İlk mesajınızdada bizim hakkımızda itamlarda bulunuyordunuz sizi uyardım güya marez dağıtmışızda sonra para istermişizde.. Size dedim ki bc.vc who.is çekin...

Kimin paraya ihtiyacı var yok öğrenin bu kadar basit. İlla rakamları takım elbiselerle fotoğraflar çekilip dolarcıkları milletin gözlerine mi yapıştıralım ?

Bizim nereyi çok iyi yönettiğimizi TÜRKİYE biliyor şuanda onları kullanıyorlar zaten.Bazılarının PARLAK fikirleri ile bu işler dönüyor olsaydı biz bu kadar yüksek trajları yakalayamazdık onlar yapıyor olurdu böyle ahkam keserek cevaplar veren onlar olurdu. Yapsınlar bizlerde inceleyelim Varsa bu forumda Türkiye'nin en fazla ticaret yapılan 3. platformunda ürünlerinde binlerce kişiye paket yazılım satışı yapabilen hemde eklenti buyursun çıkarsın satış istatistiklerini birde biz koyalım. Biz daha çok taklit ediliriz çünki çok iş yapıcaz. Sizden ricam lütfen konuyu dallandırıp budaklandırarak konuşmayın varsa kanıtınız bizim hakkımızda herhangi bir hususda koyun kanıtlayın. Şikayet kategorisinde toplamda 2 bin kişide 3 konu açıldı. 3'ünde kimine göre haklıyız kimine göre haksız saygı duyarız. Onun haricinde kimsenin kalkıpda birşey dediğini duymadım. Sıkıntılı dönemlerimiz 2 ay oldu ama biz o dönemide aşmak için buradayız ve aşacağız Allah nasip kısmet ederse.
Not: Bazı karalamalarla satışların düşeceğini düşünenler oldu size yemin ederim son dönemlerdeki mevzulardan sonra Dynamite satışları yine arttı. Ekran görüntüsü isteyenlere onuda paylaşabilirim. Birileri sevinmesin

Thatswp geliyor......