Arkadaşlar Öncelikle Herkese kolay gelsin 1 yıldır bu işlere başladım. Para kazandığım söylenemez ancak zaman buldukça kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bu sebeple bilgili arkadaşlara bazı sorularım olacak.
Öncelikle başka işlerle de uğraştığım için sitelerime fazla zaman ayıramıyorum. 3 tane sitem var. İçerik konusunda sıkıntı yaşıyorum. Sİzlere soracağım sorular şunlar
1) Site Sorgulama tarzı bir site 15 adet kelime belirledim ve bunlara dengeli bir biçimde yüklenmeye çalışıyorum. Sitelerin indexlerinin az olması sıkıntı olur mu? Örneğin site başına 30 tane index var.Haftada 1 içerik ekleyecek şekilde ilerleyeceğim. ( her bir site için )
2)İndex sayısı önemli midir?
3)Sektör gereği Haber niteliği taşıyan bir çok içerik var. Örneğin milliyet gibi sitelerden haberi olduğu gibi siteme eklesem bir sıkıntı olur mu?
4) Seo yaparken kelimelere hangi aralıklar ile çalışmalıyım. (Ana kelimeye çok yüklenmeli miyim? )
Eğer bu konularda bilgi verirseniz, ayrıca yeni başlayan biri için ekstra uymam gereken bilgiler de sunarsanız çok memnun kalırım.