roots adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar tekrardan, benim için oldukça yoğun geçen bir mayıs ayı sebebi ile bir süre sizlere cevap veremedim. 6 ülke ve yaklaşık 40 bin kilometre yolculuk yapmış olmanın yorgunluğu ile ancak zaman bulabildim şimdiden çok özür.

Gelişmelere gelince. Web sitesi sanıyorum haftaya bitmiş olacak. Şuanda sadece program içeriğine karar vermek için sektörden bazı arkadaşlar ile bir toplantı düzenleyerek içeriği kesinleştireceğiz. 14 civarında başlık belirleyerek içeriği olgunlaştıracağız. Aşağıda bu konuda bilgi vereceğim lütfen yorum yapın sizlerde.

TARİH: 21 HAZİRAN 2014, CUMARTESİ

YER: İstanbul POINT HOTEL BARBAROS/BEŞİKTAŞ.

Tarihi Ramazan ayı öncesi en uygun zaman olarak seçmeye çalıştık.
Yer oldukça uygun bence, metrobüse 200 metre, metro'ya 350 metre mesafede, denizden gelmek isteyenlere beşiktaş dolmuşları için 50 metrede. Aracı ile gelmek isteyenler için ise ispark otoparkına 50 metrede. oldukça uygun.

1. RIPE üyeliği ve IPv4- IPv6 Konusu : 30 dakika

2. Kontrol Paneller Konusu (PANEL) (45 dakika)
2a. Plesk
2b. Cpanel
2c. Maestro
2d. Xopanel

3. Otomasyon ile işinizi nasıl kolaylaştırabilirsiniz. (örnek whmcs, awbs bunlar konusunda bilgi verme) 45 dakika.

4. Ödeme sistemleri 30 dakika

5. Domain registrarlar 30 dakika

6. Cloud Servisleri (PANEL) 45 dakika
6a. VPS ve VDS hizmetleri (manual yapılar)
6b. Cloud sistemleri
6c. Dedicated Server Servisleri

8. Datacenter Nedir, ne değildir. 30 dakika

9. Bir hosting şirketi nasıl kurarım? Bir hosting şirketi kurmalımıyım? 30 dakika

10. Hosting sektöründe KARİYER (PANEL) 30 dakika

11. Hosting hizmetlerinde yeni nesil para kazanma metodları, Ek servisler, gelir paylaşımlı hizmetler ve işler. (PANEL) veya tek konusma 45 dakika

12. Saldırı koruma işleri...

Bunlara ek olarak workshop düşüncesi olan var ise onuda iletirseniz ayrı odalarda kurulum örnekler vs bahsedebiliriz.

Selamlar,
Kesinlikle katılmalıyım. İnşallah konu gözümden kaçmaz. Halkalı, Başakşehir, Bahçeşehir taraflarından gidecek arkadaşlar bana yazsınlar arabası olan varsa ortak para koyar gideriz veya biriyle anlaşırız, rahat etmiş oluruz.