Stefan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Ni-Osman; Osman bey ben bir tane cografi numara almak istiyorum ancak 0850 olmayacak 0312 yada 0212 numara olacak ve müşteri bu telefonu aradığı zaman sesli yanıt karşılayacak.

Örnek veriyorum;

Merhabalar, iyi günler müşteri temsilcimize bağlanmak için lütfen bekleyin diyecek ve benim cep telefonu numarama yönlendirecek ben ise müşteriye yanıt vereceğim.

Bunu daha evvel NETGSM ile kullanıyordum ancak bahsettiğim olay 1,5 sene evvel idi ve daha sonra medikal firması kapatıldığı için hiç kullanılmadı. Bu konu ile alakalı olarak bana özel mesaj yolu ile bilgi ve fiyatlandırma hakkında bilgi verirseniz detaylı olarak görüşmek istiyorum.
Bulutfon sanal santralin tüm paketlerinde IVR seslendirme sistemi var. Lakin şuan biz coğrafi numara veremiyoruz. Şirketimiz numara taşıma sistemine kayıtlı, mevcutta bir coğrafi numaranız varsa eğer onu taşımamız mümkündür.

Seslendirmeden sonra hedef bir dahili olursa ve dahili ayarlarında yönlendirme yaparsanız gelen arama cep telefonu numarasına yönlenecek. Ancak yönlendirme yaparak santrali kullanmak profesyonel bir kullanım olmayacaktır. Üstüne birde yönlendirmeden kaynaklı gelen aramada ücret ödemek zorunda kalırsınız. Normalde gelen aramayı direk dahili den cevaplarsanız herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Sizin talep ettiğiniz tüm özellikler tüm paketlerimizde mevcuttur fiyat bilgisi için www.bulutfon.com

JackBlack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Osman bey,

Yaklaşık 1,5 yıldır NetGSM sistemini kullanıyoruz, öncelikle numara taşıma mümkün olmakta mı?
Bir başka husus ise, sanal santral hizmetiniz'de, atanan dahili numaralara yada bağlantıdaki ilk bant kaydına dair işlemi siz mi yapmaktasınız?
Arama dışında; NetGSM sistemi gibi, başlıklı-başlıksız sms gönderimi şuan'da sistemde mevcut mudur?

Kolay gelsin,
Merhaba,

Şirketimiz numara taşıma sisteminin üyesidir. Henüz taşıma işlemi yapmıyoruz başvuru süreci ile ilgili yazılımsal değişiklikler yapıldığından ama çok yakında işlemlerimiz tamamlanacak. Numara taşıma sistemine kayıtlı herhangi bir operatörden numaranızı Bulutfon’a taşıyabilirsiniz.

Aslında bizim hazırladığımız kısa eğitim videolarını arayüzü görmek için geçiş yaparak izlerseniz daha fazla fikir elde edebilirsiniz.

http://www.youtube.com/playlist?list...9Z5tcn5ziY7-r0

Yeni bir çok özellik eklendi bu eski versiyon için yapılmış bir eğitim serisi ama arayüzü görmeniz açısından paylaşmak istedim.

Bulutfon da tüm yönetim müşterilerimize ait. Seslendirme bant kaydını oldukça basit bir arayüzden siz kendiniz yapabiliyorsunuz. Herhangi bir dahili açmak, işlem yapmak için bize bilgi vermeniz, beklemeniz gerekmez. Her şey anında sizin istediğiniz gibi düzenlenebiliyor kontrol panelinden.

SMS Gönderme yapacağımız işlerden biri ama şuan için böyle bir hizmetimiz yok.

U_uR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birde bilindigi uzere 0800 lu hatlar ucretsiz eger boyle bir teknik imkan varsa bizi arayan musterilerden kntr dusmesin biz onlarin konturlerini karsilayalim pek sanmiyorum sonucta diger operatorlerle anlasmak lazimdir diye dusunuyorum ama belki vardir boyle bir imkan diye sormak istedim

Sent from my SM-1327 using Forum Fiend v1.1.8.
Evet, 0800’ü ücretsiz telefon hatları ile ilgili çalışmamız olacak. Kesinlikle numara seçeneklerine koymak istiyoruz. Ancak şuan için böyle bir hizmetimiz bulunmamaktadır.