Affialite reklamları yapan bir firmadan bahsedeceğim sizlere. Kendileriyle r10.net üzerinden tanıştık. r10.neti arkadaşlarımız bize önermişti, bu sitede sağlam elemanlar var iyi iş yapıyorlar diye. Ancak hiç de öyle dedikleri gibi olmadı.
Adsbol firmasına affialite reklam yaptıracaktık, ilk görüşmelerimizde hergün mailleştik, skype üzerinden. Tüm sorularımı güzelce cevapladılar. 295 Dolarlık ödemeyi paypal üzerinden hesaplarına gönderdim. Göndermez olaydım!!!!
Xml dosyasını oluşturuyor, gerekli entegrasyonları yapıyoruz dediler, 1 gün,3 gün, 1 hafta, 10 gün bekledik, hiçbir şey yapılmadı!!! 18.04.2014 tarihinde ödemeyi gerçekleştirdim. En az 15 gün peşlerinden koştum. Ödeme yapıldıktan sonra neredeyse bizimle hiç ilgilenmediler!!! Biz peşlerinden koştuk, telefonları kapalı, kurumsal yalanı olan telefonlarına da kimse cevap vermiyordu. Gönderdiğimiz mailler okunmuyor, okunsa da cevap verilmiyordu.
Memnun olunmadığı takdirde 30 gün içinde paranız iade diye bir yalanları daha var. Üzerinden 1 aydan fazla geçti ancak hala ödeme geri yapılmadı. Paypal üzerinden 3 defa para talebinde bulundum, birini iptal ettiler, 2 si hala duruyor. Kaç defa hatırlat yaptıkysam geri ödeme olmadı.
Bu tip adamların başkalarını kazıklamaması için r10.net ten çıkarılsın. Başka insanları kazıklamasınlar!!!