Bu milletin lisanslı scriptlerini çalıp mareze düşürenlerin allah belalarını versin. Adamların scripti çalınıyorlar, mareze düşüyorşar yetmiyor, müşterilerinin bilgilerini çalıp, crackledikleri scripti millete kakalamaya çalışıyorlar. Hemde smsle yapıyorlar bu işi hemde esnaf odası başlığı ile.
Yuh be kardeşim bu kadar olmaz. Hırsızlığın arsızlığın bu kadarı.
Bizimle çok uğraşıyorlar. Yaklaşık 6 ay evvel bir veri kaybı yaşamıştık duyuru alanında bunu duyurduk herkese hatta bazı üyelerin bilgileri silindi onlara ulaşana kadar akla karayı seçtik. Daha sonra düzenledik ama inanılmaz derecede saldırı geliyor geliyor akın akın. Thatswp kendi sayfasına saldırılar aldık 8 kere tekrar yeniledik. Bizim thatswp markasında sadece nisan ve mart ayında büyük bir sıkıntı yaşadık acı bir kaybımız oldu bir ozaman müşterilerimizin hepsine %100 performanslı destek veremedik. İnsanlara 3 dakika da cevap verip gece 2 lere kadar telefonla arayıp eklenti için yardım ederken PAŞAYDIK AĞAYDIK. 80 tl bir yıl boyunca güncellenicek bot alamazken dynamiteyi satın aldılar ve güncellemeye ücret alınmıyor. Zor bir anımızda 3 gün 5 gün 10 gün bir bilet aradan kaçtı diye biz KÖTÜ,KAKA OLDUK.. Vefa ki ne vefa..
Bir gerçek var *rendwp'den sonra eğer birisi ortalığı dağıtıp satışları ortalığı yıktıysa O biziz. Hiç de mütevazi olmayacağım bu konuda Türkiye'de en güvenilir reklam ağı kurulup 2008 yılından bu yana tek bir kuruş kimsenin hesabında eksilmemişse onuda yapan Biziz bc.vc ile.. Çekemiyorlar çekemeyecekler aynı taktikler bc.vc içinde yıllarca yapıldı Cenab-ı Hak'dan tek dileğim uğraşanı ıslah etsin başka birşey demiyorum. Şu kritik iki ay atlatmak için çok uğraşıyorum bundan faydalanmak isteyenler oluyor ama ben gayretlerime devam edicem. Destek olan olmayan herkes saolsun varolsun
Not: Konuda bizden şüphelenenlere gerçekten yuh biz salak mıyız birde bedava dağıtıcaz..