Arkadaşlar sitem 1.5 yaşında blog sitesi. Gerek buradan okuduklarimla gerekse çevremdeki gerçekten sitesi itibar kazanmış site sahipleriyle sürekli istaşare yaparak herkesin bildiği kadar bir seo bilgisi kazandım.
Sitem okadar özgün ki 172 adet konu var ve 1 tane içerisinde kopya içerik yok. Kullandığım domain in geçmiste herhangi bir kaydı yok. Daha önce reglenmemis. Site geçen sene ilk pr güncellemesinde pr4 değer aldı. Kendi sitem ile kıyaslayip rakip gördüğüm birçok benim uzerimdeki site resmen çöp denilebilecek degerde
Ne teması tema ne icerikleri içerik. Sayfaya girdiginiz an 10larca popus sayfalariyla dolu siteler. Kendi alexa degerime bakiyorum dünya sıralaması 1.340.000 kusur turkiye siralamasi 35.000lerde. Çöp diye tabir ettigim o sitelerin alexa degerleri 500k altinda.

Siteme hala kuruldugu gunden bugune herhangi bir backlink paketi uygulatmadim. Sadece birkac siteden tanitim yazisi almistim. Birde bir siteden 2 ay oncesi link aldım.

Simdi konu acarken;
1. Basligi en uygun sekilde aratmalar dahilinde seciyorum
2. Icerik tamamen ozgün yazılıyor, ve gercekten kullanicınin sorupta cevabını alabilecegi icerikler.. sacma sapan degil.
3. Konu icerisinde mutlaka 2 ve daha fazla resim var ekstra olarak varsa video da ekliyorum,
4. Konu icerisinde alt basliklara yer veriyorum ve h2 olarak ekliyorum bunları,
5. Makale icerisinde bazi onemli kelimeleri bold yapiyorum,
6. Site icinde bazi kelimeleri birbirine linkliyorum ki daha once benzer bir konu olduysa her zaman degil,
7. All in seo eklentisini eksiksiz bir sekilde kullaniyorum ayni sekilde icerigini dolduruyorum,
8.anahtar kelimeleri abartmadan maksimum 5 tane ekliyorum ve üşenmeden adwords anahtar kelime planlayıcıdan ve rakip sitelerden analiz yaparak bu kelimeleri belirliyorum,
9. Makaleyi yayinladıktan sonra eklenti kullanmadan kendim manuel olarak facebook, twitter, google plus ta paylasiyorum hic sektirmeden,

Kendimce Bu kadar ozverili bir calisma ve hergun sadece pazar gunleri haric siteye gunluk en az 2 makale giriyorum.(ocak ve nisan 2014 ayı arası cok ilgilenemedim bu sebeple makale giris cok az oldu)

Simdi ise durum sitem bir konu actigim zaman google gibi getir demeden 3 gunde zor index aliyor. Isin ilginci webmaster tools a sitemap surekli eklenmesine ragmen index sayimda zerre artis olmuyor oylece duruyor. Hitlerim gunluk belli baslik sabit 2-3 konudan geliyor oda 300 zor oluyor gunluk.

PEKI SAYGIDEGER ARKADASLARIM BEN NEREDE YANLIS YAPIYORUM ? VEYA BEN NEYI EKSIK YAPIYORUM?