Sayın Müşterilerimiz
95.173.183.xx Fox285 isimli sunucumuz 24 saattir problem kaynaklı erişime kapalıdır. Sunucu genelinde Ethernet Device hiç bir sekilde görmemektedir. Sunucu üzerindeki tüm işlemler belili bazı firmaların yetkililerinden destek alınarak ( Internet Bilisim Onur Ekren, Netinternet Osman Makal , Süleyman Tarık ) kontroller yapılmıştır. Bunun haricinde forum harici kisilerdende destek talep edilerek kontrolü sağlanmıştır. Ne yazık ki herhangi bir sunucuya dahil edilse bile işletim sistemi eth değerlerini hiç bir sekilde aktif etmiyor. Sunucu MAC numaraları değişiminden, 2. ethernet eklenmesine kadar türlü tüm işlemler yapılmasına karsın ne yazık ki ethernet problemini çözemedik. Sunucu hiç bir sorunu olmaksızın calısıyor. Sadece su an internete cıkamıyor. Bu sebepten artık son uğraşlardan sonra mevcut sunucunun yedeğini alıp yeni bir isletim sistemi kurup diskleri bu isletim ssitemine mount edip yedekleri aktararak hizmetleri yeniden aktif edeceğiz. Ne yazık ki böyle bir şanssızlık oluşmuş olup elimizden gelen, gerek kendi şartlarımızı gerekse destek olan arkadaşların çalışmalarına rağmen son durumun bu şekilde olduğunu bildirmektekten dolayı üzgünüm.
Konu ile alakalı anlayış göstereceğinizi düşünüyor, tüm samimiyetimizle yaşanılan bu sorunlardan dolayı üzüntü duyduğumuzu bilmenizi istiyoruz..
Saygılarımızla
Foxteknoloji İnternet Hizmetleri
www.hostingsatinal.net.tr