zuhahahahaha
Bulgaristanı bilmem ama yunanistan ve ispanya , yaşam standartları ve ekonomik güç olarak Türkiyeden kat kat daha iyi. ( fark ettiyseniz teknolojiyi söylemiyorum bile )
Bilmediğiniz konularda sallamayın lütfen
Daha dün yunanistan ve İspanya kemer sıkma yöntemleri uyguluyordu halklarina sallama dediğiniz konular TV gazetelerde manşet
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:53:49 -->-> Daha önceki mesaj 20:49:25 --
yeni yılı isanın doğumunu kutlama olarak görüyorsan senin dininde diğer peygamberleri sevmenle ilgili birşey yok mu ? Sadece tek insan mı ?
Kardeşim yaradılanı sev yaradandan ötürü ama "kim bir milleti taklit ediyorsa oda onlardandir" hadisi şerif yüksek müzik ve alkolle yapılan yeni yıl kutlamasını bize hayırlı bir iş doğal bir yaşayış olduğunu iddia etmiyeceksiniz herhalde
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:58:42 -->-> Daha önceki mesaj 20:53:49 --
buna gülerim

Avrupaya sanırım hiç çıkmadınız . Verdiğiniz ülkelere gidip sonra yorum yazın.
Dünyanın en pahalı benzini , en pahalı arabası , en pahalı teklonoji , en pahalı alkol , en pahalı sigara , en pahalı doğalgaz , en pahalı vs
diye devam eder. Şimdi dersiniz onlarda sigara 10 euro bizde 10TL
Ama onlarda asgari ücret 1000+ euro
Bu kadar halkını sömür sömür , sonra bizim durumumuz iyi

Ne yapmışızda durumumuz iyi

hangi teklonoji , hangi alanda iyiyiz
Arap ülkelerinde petrol öncesi ve sonrası hallerine bakınız. O petroller bitince işte asıl islam savaşını izlersiniz.
Avrupa birliği ülkelerinden birine vatandaşlıgım var belli ölçüde bilgi sahibiyim gittim gördüm kısmen de olsa pek iç açıcı bi tablo yok ortada onlar adina biz ise elimizdekinin kıymetini bilirsek daha iyi yerlere gelebiliriz "bölünürsek yok oluruz bölüşürsek tok oluruz"