Ne yazıkki forumda bu kalitede tasarım yapacak bir tasarımcı yok.(Banneryaptir.com dışında)Forumdaki tasarımcılar genelde basit logolar tasarlamakta.Nerden biliyorsunuz diye sorarsanız zamanında yaprak site ,tek ürün satış sitesi tasarımı yapabilecek bir tasarımcı aradım fakat arayışım olumsuz sonuçlandı.
Bu yorumum her ne kadar tepki almış olsada ne kadar haklı olduğumu tekrardan gördüm.
yalnizliklaoldu arkadaşımın mesajı üzerine referanslarını rica ettim cevap dahi alamadım.Üst kısmı çizmeyi yaprak site tasarımı olarak görüyor sanırım.
ordeal arkadaşım yaprak site tasarladığını söylemiş mesajında pm ile referanslarını istediğimde cevap dahi alamadım.
Exwore kendisinden emin ve kendisinden oldukca iddaalı bir şekilde daha tanışmamız diye bir yorumda bulunması üzerine gel tanışalım belki çalışırızta diye bir teklifte bulundum ne yazıkki kendisinden ses soluk kesildi.
Böylesine örnekler karşısında görüyorsunuz ki r10ta bu kalitede bu formatta bir tasarım yapacak bir tasarımcı yok.
Tekrar iddaa ediyorum ki forumda tasarımcıların önemli bir kısmı tasarımcılığı logo tasarımı olarak görüyorlar.Bu yorumlarıma istinanen tasarımcılar tepki göstermektense ders çıkarmalı.Ücretli tasarım işleri bölümünü sürekli takip ediyorum ve açılan konularda referans olarak genelde sadece logolar sunulmuş.