Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne zaman güncelleme gelse şu google da %80 bütün webmasterler mahvoluyor.Allah aşkına kaç senedir neyi güncelliyor bu Google! Arama sonuçlarında ne değiştiki??? bu güncelleme gelmeden önce dahamı kötüydü sonuçlar.? tamamen saçmalık.Mal mal siteleri afedersiniz ilk sayfalara atyıro.Madem kaliteli içerik sunmak senin vizyonun google efendi niye böyle sığır gibi siteleri ilk sayfaya atıyorsunda kaliteli olanları atmıyorsun ??? senin amacın hedefin belli.PARA PARA PARA.Böyle keko siteleri ilk sayfaya atayım,webmasterlere söylediğim tüm seo kriterleri ile çelişeyim ve böylelikle onların aklı karışsın ne yapacaklarını bilemesin,en sonunda adwords e gelsinler.Sen aşşağılık o.... ğu bir kapitalist şirketsin google.Arkadaş aslında benim bir projem vardı.Elimde özel bir zombi vardı.Özelde bir panelim.Bu zombi ile köle bilgisayarlardan hit gönderiyordum.Ama direkt adrese değil.Panelimden istediğim kelimeden istediğim dakika aralıkların gönderim yapabilirdim.Google organik geldiği içinde google ın bunu anlaması imkansızdı.Sit eiçinde botun kalacak süresini bile belirliyordum.Adsense reklamlarına tılkatabiliyordum.Günde 100 bin zombi ile binlerce tl kazanabilirdim.Ama helal olmadığı için allahtan korktum ve yapmadım.Ama google gördüğünüz gibi her türlü allah sızlığı yapıyor kendi çıkarları için.Ne diyeyim ki.Zalimler için yaşasın cehennem!
Açken sen sen değilsin dostum... Al bi SNICKERS ye...