hocam migros tarafında nerde oturursanız oturun sıkıntı olmaz, gece 2 de 3 de insanlar sokaklarda rahatça gezer, kimse kimseye karışmaz... özellikle yaz geceleri başka olur beylikdüzü

marmarapark tarafını kesinlikle tavsiye etmiyorum. son 1-2 ay içinde bir sürü cinayet yaşandı, arabanın içinde infaz ettiler insanları, kesip parçalayıp poşete koyup attıkları insanlar oldu. o yüzden o kısım beylikdüzüne taşındığım 2003 yılından beri hiç sevmediğim ve güvensiz gelen yer.
innovia diyosunuz ama site içinden çıkmayacaksanız iyi, çocuğunuz olursa okula nereye göndereceksiniz? çevresindeki okullarda 10 yaşında çocuklar uyuşturucu kullanıyo, satıyor. geçen günkü esenyurt uyuşturucu baskınını da izleyebilirsiniz. o haberde görecekleriniz ileride sizin yaşadığınız yer olacak.