Hocam bu 3d priterden çıkan modeller direk kullanılabiliyor mu..
Plastik tasarımların yanı sıra ahşap ve metal modellerde yapılabiliyor mu.
Belgeselde izlediğimde yanlş hatırlamıyorsam tüm fonksiyonları çalışan bir ingiliz anahtarı yapmışlardı gerçekden aklımın kabul etmediği bi teknoloji..
text olarak bize bizim de hayal güzümüzü canlandıracak şekilde anlatabilirmisiniz mesela benim aklıma şunu yapabilirmiyiz diye birşey canlanmıyor gerçekden henüz kabullenemedim bu teknolojiyi kabul ettirin bana
Gelmek isterim birgün habersiz gelsek kovulmayız di mi
İlk mesaja eklediğim fotoğrafta ahşap kaşık ve dediğiniz şekilde ingiliz anahtarının resmini koydum kendimiz ürettik tam sizin sorduğunuz soruya cevap veriyor aslında
Yine ilk mesajın içerisine Instagram ve Twitter hesabımızın linklerini ekledim oradan bizim yaptığımız tasarımların bazılarına bakabilirsiniz aklınızda bazı şeyler daha fazla oturur, normal işlerin yanında devamlı bu tarz şeyler üretip sergiliyoruz.
Son olarak istediğiniz zaman bizi ziyaret edebilirsiniz sadece pazar günleri kapalıyız, sitemiz üzerinden iletişim ve adres bilgimize ulaşabilirsiniz. Sizin gibi birçok arkadaş merak edip bizi ziyaret ediyor ve hepsine 3d yazıcı teknolojisini anlatıp yerinde gösteriyoruz. Hatta geldiğinizde büyük ihtimal biz yine bişiler üretiyor olacağız canlı canlı izleme imkanı yakalarsınız

Başka sorunuz varsa cevaplamaya çalışayım.