Hocam yanlış anlamayın motor kullanıcısı değilim.Çevremde çook fazla kullanan arkadaşım var geneli supersport tarz motorlar.Arka koltukta olmak üzere 250'lik Ninja'ya da bindim üzerinde 1200'lük özel motor olan ZX10R'a da bindim.Uzatmadan şunu söylemek istiyorum otomatik veya yarı otomatik motor kullanmaya benzemez.600'lük bir supersport dediniz mi altınızda yaklaşık 100 beygir güç var demektir.Bu gücü kontrol etmek inanın kolay değil.Eğitimler falan hikaye oluyor neden derseniz sizin o güçteki bir motorla tabiri caizse oynayabilmeniz için tecrübeniz olması gerekiyor.O eğitimle o tecrübe ancak teoride kalır.
Sizlere tavsiyem en azından 250'lik bir motorla başlamanız.Normalde onuda önermem 150'lik bi apache çok temiz işinizi görür veya 125 YZF 125 CBR olabilir supersport görünümünde güzel başlangıç motorlarıdır.
İlk başta 600'lük motor ile başlarsanız Allah korusun o macera çabuk biter.
Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.
Saygılarımla.
Yok hocam yanlış anlamadım düşündüğün için sağol. Altın elbiseli adam'da aynı şeyi söylüyordu ama kulak asmamıştım. Sanıyorum bu benim işimi görecektir.
İmkanınız varsa daha düşük bir modelle başlayın ( Tabi tecrübeniz varsa ayrı)
hocam ne alırsan al ama dikkatli sür sonra haberlerde internette yerden kazırken görmeyelim sizi
Hocam güvenlik için alabileceğimiz tüm önlemleri alacağız gerisi takdiri ilahi.