musevvid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
edu ve gov backlink de alabilirsiniz hocam yararlı olur.
Konu ile ilgili araştırma yapıcam teşekkür ederim hocam.

YasinVarlik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba, seo uzmanı kadar iş yapmışsınız zaten öncelikle tebrik ediyorum. Sitenizin rakiplerinize oranla daha geride olmasının birçok sebebi olabilir ama anlattıklarınız doğrultusunda " Serverda bulunan sitelerin %80'i aynı sektör üzerinden hizmet vermektedir." buradan kaynaklanan ufak bir sorun olabilir. Ayrıca rakiplerinizin backlink analizlerini yapın. Onların olup sizin olmadığınız sektörle alakalı kaliteli bir backlink olabilir. Ayrıca makale 150 kelime standart hale getirmeyin. Mümkünse 150 ve 400 kelime bandında olsun. Keywordlerdede 1 yerine makalenizde o keywordleri geçirerek 5 6 ya çıkarın. kolay gelsin.
Öncelikle teşekkür ederim Hocam server'da bulunan sitelerin çoğunluğu google'da ilk sayfa ilk sıralarda genel olarak diğer sitelerde bir sorun olsaydı aynısını düşünecektim lakin diğer sitelerden de ilk sırada ve ilk 3 te olan sitelerim mevcut. Birde makaleleri 150 kelime derken min. 150 kelime bazen abartıp müşterim 500 kelime de yazıyor bazen 300 kelime ama min. oranı kesin net şekilde 150 kelime. zaten kendisine 150 kelimeden az yazacaksan ya yazma ya da yaz link koyma dedim. Her 150 kelimede 1 keyword kullanma hakkı oluyor müşterimin yani 500 kelime yazarsa 3 keyword kullanıyor bunun bilincini kendisine öğrettim