Metin2Dizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam muavinsiniz diye size soruyım yapmadımda merak ettiğim birşey bir yolcunun su ve kek limiti varmıdır ?
Hocam Karadeniz bilmiyorumda Çanakkale -İst. Metro 10 numara 5 Yıldız birde kesinlikle suit ile gidin çok çok rahat
Çanakkale de çalıştık biz Çanakkale güzeldir ama otobüscü pek sevmez terminal Avrasya işletmeci oda METRO nun şirketi hal böyle olunca parayı çok sevdiği için bizim patron devlet ile sıkı fıkı senin otobüs Çanakkale terminalinde 1 yolcu bile indirmesin yada almasın vapurdan gelsin gitsin şart koşuyor içeri girecek dışarıya terminal yapmış oraya gidersin terminal ücretini 22 lira bayılırsın
Suitler para kazandırmaz firmaya paket değilse tek bir yararı vardır firmalara oda prestij kazandırır zaten şirket araçları olur 2+1 şahıs kaldıramaz o yükü.

Yolcu kek hakkına gelirsek biz İst-Adpz çalışır iken ki hala öyle kek yoktur sadece içeçek verilir sonra Düzceyi geri aldı şirket Sakarya taş örene verdi kendisi ile beraber bu sefer kek i devreye soktu o hatta
Ama kek Edirne hattında vardır Sakarya hattında yoktur.
Ben yolcunun kek 2. hatta 3. istemesine hiç bir şey demez idim eğer varsa fazladan artacak ise ki zatan firma ne yaparsa yapsın biz hallederdik o işi ben verirdim mesela bizde yaz aylarında gazoz filan olur ama soğuk çay yoktur yolcuda içsin diye gider meyve suylarını gazozları diğer firma vardır vib diye onların muavinleri ile takas ederdim al meyvesuyu ver ice tea gibi kek de aynı şekil 2 kutu mu hak 1 kutu meyve suyunu verme yerine 2 kutu kek ver filan o ufak ayarları çekerdik kaptanla beraber listeye yazdırmazdık mesela Türk kahvesi bizde değil suit ve çift katlıda vardır biz onu şeker diye yazdırır idik öyle böyle hatta ben haremde kek isteyen temizlikcisi vatandaşından tut travestiye bile kek istediği zaman vermiş adamlarız zaten otobüscü olan verir isteyene boş olsak da veririz.

Buda Çanakkale terminalinden bir hatıra.