pscopat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşımızın hesabını kasarken hesap limite girdiğinde bıraktık.(893 kişi takip ettik)
bugün devam edecektik ama arkadaş sabırsızlanıp kendi de kasmış. Bugün oğleden sonra limit gelmiş mi diye kontrol ettiğimde halen takip limitindeydi hesap.

Arkadaş da kendisi kontrol ettiğinde acılmış ve ben soyleyince mi yapcaksnız gibi eleştiriler yazdı. Kontrol ettiğimizi soylediğimiz halde sanki para veriyormuş da biz yapmıyormuşuz gibi hesabın şifresini değiştirip memnuniyetsizliğini de dalga gecici bir yazışma tarzıyla referans işini iptal etti.

Bu olay cok iyi referans oldu bana. Bu işi başlamadan bitirmeye karar verdim.

Kanı kaynayan genc kardeşlerimin de boyle alaycı tavırlarını cekemicem.

Arkadaşın yazacağı yorumları da münakaşaya girmemek adına kabul edip konuyu kapatıyorum.

Iyi forumlar.

arkadaş 1 gün kastı gece limite takılmıştı, bende gördüm. Sabah limit falan yoktu ben internete 14-16 arası girme şansım oldu işlerimden dolayı. Geldiğimde söyledim yazdım ki "sen hesabı benim söylememle kasıcaksan o hesap en baştan oldu gerek yok kasma" tek sözüm bu oldu daha sonra yok sabah baktım şöyleydi böyleydi demeye başladı bende eyvallah edip son cümlemi bırakıp yazdım.
Daha şimdi geliyorum işlerim vardı lakin hesabın şifre ne değiştirildi ne birşey oldu arkadaş kasmamakla işini yapmamakta ısrarlı ne diyeyim zorla kastıracak değiliz ya, iyi forumlar.