txsmami adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bursa'da Okuyacaksan yada okuyorsan öğrenci isen zaten Görüklede tut tabi diğer yerlere göre biraz daha pahalıdır ama sadece öğrenci kesiminin olduğu yerdir üni ye 15 dakika yazın yürüyerek gidebilir minübüs otobüs ile çok kolay ulaşımı vardır orda zaten aradığın herşey var cafe vs vs ihtiyacını görecek herşey şehir merkezine de 40-45 dk uzaklığında otobüs ile şehir merkezinde 250-300 bulabilirsin ama Görüklede eşyalı 400-600 eşyasız en düşük 300 den aşağı bulman çok zor ki görüklenin yüzde 80 den fazlası öğrencidir fiyatların yüksek olmasıda o yüzdendir.Ulaşım Metro,Otobüs Öğrenci 1.25 Tl'dir 40 km fazla gitmekyedir üniden metroya binerek şehir merkezine 30-40 dakika max 1.25 gidip gelebilirsin öğrenmek istediğin herşeyi sorabilirsin aklıma gelenler bunlar.
BAROFF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnegöldeki kampüste olsaydınız işiniz kolaydı hocam 200-600 arası bir sürü ev bulabilirdiniz. Yaşamda pahalı değil burada o kadar ama aktivite olarak sıfır bi yer.
cevaplar için teşekkürler
ben Bursa'ya okumak için gitmiyorum 6 aylığına orada işlerim var da bu yüzden 1 oda bile olsa yeterli, sadece yatmak için yer arıyorum bu yüzden ucuz bir şeyler gerekiyor, Bursa'da ki ucuz her hangi bir ilçe olabilir yani benim için fark etmez