SteersMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam mesajınızı hiç sıkılmadan okudum. Dediğiniz gibi bizim insanlarımızın gözleri çok çabuk boyanıyor. Biraz üstte @aztech arkadaşımınızın dediği gibi; madem o kadar SEO bilgin var neden 30-40TL burada paket satıyorsunuz?

Halk olarak uyanmalıyız ve bakış açımızı değiştirmeliyiz.
size ufak bir orenk verym ve konuyu okuyanlarda dikaktli okusun
yaklşık 1 sene önce adım attım bu sitelerden para kaznama olaylarına tabi ozamnalr sıfr bilgim vardı (psd - html - php işleriyle uğraşıyodum) neyse bi site alıym girym dedm.. gittim 4-5k civarına site aldım. Site keliemisnde banlı cıktık ve 2 ay sonra uçtu.. neyse dedik bi seo cu bulaım para boşa gitmesn çıkarr konuda bahsettgnz kişi ile tanıştım 1 sene baoyunca uğraştı bırak çıkarmaya dahada eksiler gitti yeni domain actık onuda çıkaramadı vs.. fşn 1 sene geçti, tabi parayı peşin verdik geri istedk battım gittim öldüm.. paran %60 hala ödeyecek neyse uzatmadan hala paramı alamdım gerçide oda artık sadakam olsun...
yeni başlayan yada işi bilmeyneler için oturun kendiniz uğarşın hocam. seo cu diye geçnn arkdaşlar (işini düzgn yapan vardır belki bana denk gelmedi 4-5 kişi ile çaılştm) önce kendi sitelerinden size vaat ettiği paraları kazansınlar
açın sitenizi onlarca blog var r10da konular var millet napmış inceleyn olamzsada yaptım olmadı dersn seo cu seni 6 ay oyalar naptn dersn siz anlamzsnz size yaptgm herşeyi anlatamam fln der
ha site alacaksanızda geçmişini kontrol edin açıldgı gundne itibaer istatistiklerine bakın sorun soruşturun millet cin olmadan adam çarpıyor )
neyse herkese iyi forumlar iyi pandalar (şu işareti koyalımda bizede belki beyefndi fln derler )

vBDesTabe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Footer linkli olanları vuran bir güncelleme oldu.

footer link almayan sitemi var hocam, ozman google ne gösterecek sırlamada
ayrıca bu güncellemde ben haber sitelerinin her keliemde çıkmasını engellerler artık diye düşünüyodum ama hiç bişey yapmamışlar bundan sonra açacan 5-10 haber sitesi news kayır fln basacan span haberleri adamlar google istediği bu..