Tha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başka Hocam burada gerçekten güzel paralar kazanan arkadaşlarımız var ve seninde dediğin gibi o arkadaşlar kimseye hoca demiyorlar hatta çoğu nadiren mesaj yazıyor işine geldiği gibi r10 duruyorlar. Geri kalansa ülkemizin standart yapısı genelide 15-23 yaş arası kendisini babasıyla dedesiyle komşusuyla kıyaslayan pc format atabiliyor diye kendini hacker zannedenler. Zaten rahat ol 1 arpa boyu yol alamıyor bu tip arkadaşlar.

Tek bildikleri birilerine hocam babam paşam parya bak vs gibi özentilik amaçları ayda 2-3 bin gibi rakamlara kadar ulaşmak o zaman kendi akranları içinde realde kral olacaklar.

Ayrıca bizim ülkemiz için tespitin doğru bizim ülkemizde insana ve emeğe saygı yok saygı makama ve paraya buda yozlaşmadan ileri geliyor. Size nacizane fikrim bırakın hocam diyenler hoca peşine gitsin ayda 100 lira kazananlar kitap yazsın ve bunu ayda 500 lira kazananlar alsın. Yolun yordamı budur bu şekilde gelmiş bu şekilde ilerliyor. Yabancı siteden günde 1000 lirada kazanılır bi süre hacklinkle vs ile fakat 1- 2 ay para alırsın alamazsın bu işlemi 2 kez yapsan google direk ismini zaten mimliyor daha o rakamları rüyanda göremiyorsun. e para geliyor diyede yedin 30-40 binlirayı borcada girdin ne olacak şimdi Kısacası dostum bırak herkes birbirine hocam desin birbirini poh pohlasın. Gerçekten HOCAM USTAM denilecek adamlar r10da haftada ayda 1 mesaj atıyorlar oda bir ihtiyaçları varsa gideriyorlar muhabbetlere dahil olmada yollarına bakıyorlar.

Kişi birin hocam diyip kitap alacaksa bırak hakediyor biraz araştırma yapıp o kitaptaki bilgilerin 3-4 katı yararlı bilgilere ulaşmak kolay. Deneme yanılma yaparak not tutarak zamana birşeyleri yayıp sonra ortaya birşey çıkarmaktanda kolay yolu seçiyorlar ee benim 6 ay 1 senede test ettiklerimi 50 liraya alabileceğini sanıyorsa bırak alsın Takılma bunlara
Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin benim bildiğimin %5'ini bilip, 500 katını biliyormuşçasına hava atıp, reklam yapmayı iyi biliyor adamlar.
Helal olmasin diyelim hocam. Ben bunun helal olacagini pek dusunmuyorum.
Ama malesef ben siz onlar yazsa da bu konuda millet cok cabuk kanar. Umut hem cok iyi bir sey ama kontrolsuz umut basina gelebilecek en kotu sey .
Adamlar umut satmayi cok iyi biliyorlar malesef.
Şu yazılanları herkese aşılıyabilsek aslında böyle olmaz piyasa aslında.
Eminim yazdıklarınızı çoğu kişi okumayacak. (Uzun yazı okuma fobisi olan insanlarız). Umarım yazdıklarınız yerine doğru olarak ulaşır.