Kendi işinizi kendiniz yapın!
Sosyal link alanında seo paketlerine cebinizden para vermek yerine kendi işinizi neden kendiniz yapmıyorsunuz ?
200
pligg imleme yapmak için bile dünya kadar para ödemek istemiyorsanız artık kendi işinizi kendiniz yapabilmeniz için tüm platformların link listlerini bir arşiv olarak sunuyorum çok cuzzi bir miktara satışını çıkarıyorum ki artık insanlar sosyal linklere dünya kadar para ödemesinler.
Seocuların elinde dahi bu kadar link olduğunu sanmıyorum linkler tamamen kendi topladığım linklerdir ve hepsi temiz 2014 yılında toplanmış tüm siteler aktiftir, ayrıca virüslü siteler özenle ayrılmış ve temizlenmiştir.
Elinizdeki bu linkler ile sosyal seo paketleri satın almadanda paket satanların yaptığı işi bilhassa kendinizde yapabilirsiniz bu paketler şuan dünyadaki platformlara ayrılmış sitelerin neredeyse %80 dir.
Backlink kasabilmeniz için bu listelerden sonra size gerekli olan tek araç.
Senuke Xcr programıdır, tüm listeler senuke xcr programına uyumludur. Listeleriniz ile senuke programı sayesinde backlink kasabilirsiniz.
Ayrıca bu listeleri
Neobro r10'dan bi arkadaşındı sanırım ordada rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Buddypress, Jcow, Dolphin, Phpfox, Drupal sitelere tanıtım yazılarınızı ekleyebilir ve link çıkışı yapabilirsiniz.
Dev forum arşivi linkler sayesinde profil backlink kasabilir
( paravan bloglarınıza önerilir ) ve forum tanıtımı yapabilirsiniz. Forum backlink listelerinin içinde
tüm türkçe sitelerde mevcuttur ayırmak ile uğraşamadım kusura bakmayın.
Bu resimde senukeye ekleyebileceğiniz link platformlarını görüyorsunuz, senuke ye de para ödemeniz gerekmez piyasada senuke xcr diye aradığınızda bir çok yerde cracklisinide bulabilirsiniz. Tabiki ücretiyle almanızı tavsiye ederim.
Link listelerini kullanabileceğiniz programlar:
Senuke Xcr
Serobot
Ultimate Demon
Money Robot Submitter
Sick Submitter
Forum poster için kullanabileceğiniz program:
Forum poster v3
Dizin sitelerine link gönderimi için kullanabileceğiniz program:
Sliq Submitter - Directory Submitter
....
Sadece biraz araştırmayla bile bir çok arkadaşın yaptığı backlink işlemlerini kendinizde yapabileceğinizi asla unutmayın, 50-100 linke dünya kadar para ödemeyin..
Yukarıdaki tüm listeler herkesin yararlanabilmesi adına:
Sadece 20 TL Ödeme Şekilleri:
Enpara, Garanti
İletişim / Skype: herkezmerakediyor@hotmail.com