Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılarında haklısın. Bunları bende kabul ediyorum. Ama anlaşamadığımız bir nokta var

Ben satamaz demiyorum. Satabilir. Fakat aynı isimle, aynı ürünü satamaz diyorum firma izin vermezse. Samsung örneğini vermiştim yukarıda. Şimdi Samsung bir marka. Markanın kalitesi onlar için en önemli şey. Bu markayı zedeleyecek birşeyler yapılmasına müsaade etmezler. Sen bir samsung telefonu 1000 tl ye alıp 3000 TL yede satabilirsin faturanı kestikten, vergini ödedikten sonra. Ama bunu samsung*net alan adıyla yapamazsın. Genel bir isim kullanabilirsin. telefoncu*net örneğini vermiştim. Sen telefoncu*net sitesinde istediğini yapabilirsin. Çünkü bir maşduriyet yaşatırsan sorumlu olduğun tek kişi kendinsindir. Ama samsung*net sitesiyle satıp, birilerini mağdur edersen, yada ne bileyim kötü işler yaparsan, bundan samsung firması çok zarar görür. Çünkü birçok kişi o siteyi samsung'un resmi sitesi olarak düşünür. Herkes bizim gibi bu işlerden anlamaz.
Neyse uzamasın fazla. Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir
Anladım kardeşim ben seni sorun yok Neden böyle yazdım onu da söyleyim,arkadaşımız demiş ya ürünleri satarken arayıp söylüyorum ben üreticisi değilim diye. Yani insanlara haber veriyorsa sorun yoktur he bak ikimizin ortak önerisi ne olabilir biliyor musun.

Siteye girdiğinde sağ tarafta bir reklam banneri koyup ürün tedarikçisi olduğunu üreticisi olmadığını belirtir. Böyle birşey bile onu bütün dertlerden kurtarır.

Markayı kötü yönde kullanırsa,biz dava açarız