Hiçbir Sıkıntı Olmaz, Neden Derseniz Sebebi Çok Basit.
Ben Samsungdan 10 Adet Tanesi 1.500 Tl'den , telefon alabilir ve bunları 1600e satabilirim bu benim kendi ticaretimdir kimse karışamaz,bunu online olarak bir işe döktüğünüzde veya bir işletme açıp sattığınızda ise vergi ödemeniz dışında yine kimse size karışamaz.
''Hem onların ürünlerini satmak için'' diye bir cümle kullanmışsınız yani adamlardan 10'a alıp 15e kendiniz satıyorsunuz gibi düşünelim,bir gram karışma hakları yok. Anlatabildim umarım. Çünkü onların ürününe para verip almışsınız sizin olmuş,ister at ister sat sahibi sensin.
Yanlış bilgi vermeyelim kardeşim. Sen şimdi samsung*net alan adıyla samsung ürünleri satarsan, bal gibi de karışabilir. Çünkü yapacağın en küçük bir yanlış, marka değerinin zedelenmesine neden olur. Fakat sen telefoncu*net sitesinde samsung telefon satabilirsin. Faturanı kestikten sonra sorun olmaz. Aradaki ayrımı anlamışsındır umarım. Arkadaşın durumu bu yüzden karışık. Fakat, yukarıda bir arkadaşımın dediği gibi, onların senin bu isimde satmana müsaade ettiklerini ispatlayabilirsen durum değişir gibi. Yine de hukukçu olmadığımız için kesin birşey söylemeyelim.