Bunu kanıtlayabileceğiniz birşey var mı elinizde, mail, sms vs.
Varsa bir halt olmaz hatta mahkemede satışlar arttığında anlaşmayı bozduklarını belirtip art niyetli olduklarını söyleyebilirsiniz.
Elinizde kanıt olmasa bile, daha önce firma ile yaptığınız DÜZENLİ bir para alış verişi varmı? veya size ürünleri belirli bir iskonto ile sağlıyorlar mıydı? Bunu ispat edebilirmisiniz?
Daha önce fatura aldım. Ama iş o boyuta giderse uğraşırım ben. Bende sinirlendim ve domaini vermemek karşılığında 100 bin dolar teklifte bulunucam. Çünkü ben o siteye çok emek verdim. Bir hukukçu derneğinden de destek aldım. Ama firmaya hep iyi niyetli davrandım. Belki benden insan gibi isteselerdi savcı tehditi etmeselerdi bedavadan bile verirdim. Ama kalkıpta bu yönde tavır alarak cevap verdikleri için asla uzlaşmacı olmayacağım.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:48:58 -->-> Daha önceki mesaj 18:47:45 --
Tabii ki mümkün, şirketin IP (Intellectual Property) haklarını ihlâl ediyorsunuz. Yapmazsınız ama, örneğin bir gün kötü bir eylemde bulundunuz, müşteri "beni oyuncakları satan şirket değil, üreten şirket dolandırdı" diye yaygara koparacak, sonra da şirketin imajı zedelenecek.
Tazminat davası bile açabilirler ve zararlarını talep edebilirler.
Avukat değilim ancak yasalar açık.
Dostum arayan müşterilere üretici firma değilim diyorum ve telefonlarını bile veriyorum. Benim amacım o isimde o ürünleri satmak. Asla art niyet değilim. Taki sinirlerimi bozana kadar. Domaini hiç alamayacakları bir fiyata çıkardım çünkü.