Alexa da ilk sıralamada ilk 1000 site arasındaki bi sitenin sahibi + 10 yılı aşkındır internet geçmişim var. Yazılım bende biliyorum. Bir iş belirledim birde fiyat koydum. Eğer size uygun değil ise siz kendinize uygun bir iş bakın. Ancak yok o fiyat olurmu 5 bine yaparım 10 bine olur gibi laflar sarfedecek kadar boş zamanınızı birbaşkası paraya çeviriyor siz hala 10 binlik iş bekleyin. Eğerki öyle bir yapıya sahip iseniz proje geliştirmeniz gerekli Lugesoft projesi gibi. Yazılım olarak oda 250 tl ye yazılır ancak projeye çevirirsen 250 bin TL kazanabilirsin. Şuanda da bu tarz program açığı mevcut piyasada burada boş vakit öldüreceğine bu kişiler bu tarz proje üretip 100 liraya satsa 10 binlik hayallerinden çok daha fazla kazanırlar.
İşe gelince bu işin içinde olduğum için bu fiyatı veriyorum. ve iş için 1 arkadaş ile anlaştım + 3 kişi ilede konuştum o yapmassa ben yaparım diyor benden haber bekliyor. 150 liralık işi projeye dökemeyip ama sen yinede bana 1500 ver diye pos kasanlara anlam vermek mümkün değil + bu kişilerin r10 yaşlarına bakarsanız 1 yıl bile yoklar, benimde bunları düşünecek vaktimde yok.
İş verilmiştir konu kilit.