Merhaba arkadaşlar.
Bu sorunum yüzünden iyice asosyal oldum çıktım
. Örneğin üniversite de aynı sınıfta olduğum kız facemde ekli konuşuyoruz ancak üniversite de gidip yanına konuşamıyorum . Hep böyle içimde bir şey oluyor gitme der gibi. Hep kendi kendime , kendimde sorun varmı , gitsem konuşsam ne der ? , Acaba konuşabilecekmiyim. Saçım nasıl , dişlerim nasıl diye paranoyaklık yapmaktan kızlarla konuşamıyorum 
Ne yapabilirim bu durumu düzeltmek için arkadaşlar ?. Sakın bana karşılaştığınız kızlarla direk git konuş tarzı şeylerden bahsetmeyin arkadaşlar
O gördüğünüz " 100 kızdan telefon numarası " isteme videolarında ki erkekler gibi tipim yok. Ben istesem olmaz bu tiple
yasinda gelmis bayagi üniversiteye gittigine göre , ne diyim bende senin gibiydim ama 16 yaslarimdayken
ya bence hic kasma , bazi seyler zamanla gerceklesiyor , utangacligini yada icindeki sesi bastiriyorsun , kiz dedigin senin benim gibi bisey yani , ulasilmaz birsey yada öcü degiller.
ama faceden konusutuguna göre bence sende daha cok sanal alem bagimliligi var yada sanalda kendine güvenin geliyor özgür hissediyorsun kendini , ama unutmaki gercek hayat disarida...
iyi sanslar.