Tavsiyelere bak be... Nerede kaldı dürüst, temiz, sadık insan? Sonra al ahları, kır kalpleri, yaşın olsun 40, ben niye mutlu olamıyorum?
Olmaz öyle şey. Henüz tertemizken aynı kalmaya devam et kardeşim. Sen uyma kötü akıl verenlere. Benden sana abla tavsiyesi. Yarın bir gün bir kız evladın olur, geçmişte yaptıklarını sen çekmezsin ama o çeker. Unutmayın, Allah'ın sopası yok.
Şu hayatta ne yaparsanız yapın gelecek için bir referans oluyor ve hayatınızın bir evresinde mutlaka yaptığınız kötülük aynen size yapılıyor. Güldüğünüz, kınadığınız, küçümsediğiniz her ne varsa mutlaka başınıza gelmeden ölmüyorsunuz.
Kimsenin kalbini kırma. Kimsenin gururuyla oynama. Kendi menfaatlerin için kimsenin masum çocuğunu kullanma. Yazıktır. Ortalık çamur diye senin de çamura bulanman gerekmiyor.
Düzen buysa ben de düzene uyayayım deme. Pişman olduğunda iş işten geçer. Aşk, sevgi güzel şeyler. Geçmişinde bir gün düşünüp de utanacağın kara lekeler bırakma. Bugün sana hoş gelen, ileride seni utandırabilir.
Eğer kızlarla iletişim kuramıyorsan, kurmak zorunda değilsin zaten. Buna bir mecburiyetin yok. Zamanla olgunlaştıkça kendine uygun bir kız arkadaş bulursun zaten. Marifet nicelik değil nitelik.
Kızlarla oyna diyenleri şiddetle kınıyorum. Sonra sizin kızınıza, kız kardeşinize aynısı yapıyorlar efeleniyorsunuz. El insaf.
abla seninle konuşabilirmiyiz skype atarmısın özelden.