ByAsLaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünden beri sitelere erişilmiyor yani eklenti pasif durumda şuan.Birde ben google hesabı olarak kullanmadığım bir hesabı sistme ekledim ve hemen daha dün tele mesaj geldi işte belirsiz bir kullanıcı tarafından hesaba giriş yapılmaya çalışıldı diye.Arkadaşlar kullandığınız facebook, youtube ve google hesaplarınızı Sitelerinizin panelinden girmeyin ordan şifreler falanda giriliyor bence güvenilir bir sistem değil!!!!!!!

Eklentiyi 2 gündür kullanıyorum ve eklentinin sizin gmail adreslerinize bağlı olan, "blogger, googleplus, youtube" gibi sitelere bağlı olmak için giriş yapmak durumundadır, bunuda videoda anlatım yapmış zaten,
http://www.youtube.com/watch?v=rsL3YyqY3vY

Eğer uncaptcha servisini aktif etmezseniz böyle bir durum elbette söz konusu olacaktır.

Eklentiyi kullanan bir kaç arkadaşımı daha tanıyorum eklenti kodlarını inceledik ve güvenlik açığı hakkında hiç bir problem bulamadık. İsterseniz sizde inceleyin. Reklamın Esnaf odasından gelmesi gerçekten çok garip, bana da geldi sms. Bu işin içinde ya provokasyon var ya da başka bir olay. Çünkü olayların içinde bir çelişki var: Eklenti ingilizce, site İngilizce ama sms Esnaf Odasından geliyor, link de wordpress’in kendi sitesi. Anlamsız, fakat eklenti diğer eklentilere göre daha sağlıklı ve daha çok olanak sağladığı kesin.