arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatayım yaklaşık 3 hafta önce kursta bir kız vardı aynı sınıftaydık neyse çıkışta evimiz yanyanaymış beraber yürüdük sıradan muhabbet ettik 2.gün de karşılaştık beraber yürüdük ben bu kıdan whatsapp kullanıyon mu diyerek telefon numarasını istedim o da ilk başta evet kullanıyorum dedi fakat tabi hiç numaramı vereyim falan demedi neyse yürüdük biraz daha ben dedim o zaman numaranı eklememde sakınca var mı dedim yok dedi verdi numarasını VE O GÜN BİTTİ. Ertesi gün kızın başja bir yönden evine gittiğini gördüm yani kız benden mi kaçıyor yoksa utanıyor mu bunu çözemedim işte. Daha önce bana kursta kapıyı falan tutmuştu ben de ona tutmuştum

ne dersiniz olur mu bu iş
Olur o iş kafanı yorma kız evi naz evi istese ailem falan der vermezdi numarasını. Sen biraz üstüne git konuşmaya çalış sohbet kur yarın çay falan içeceğiz gelsene de 1 kız 1 erkek al yanına sen ve o çay için sonra yürü gitsin : ) Bende tam roman yazacak aşk adamıyım canım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:27:52 -->-> Daha önceki mesaj 10:23:33 --

Keşke keşke..
Arkadaşın sitesinden baktım 13 yaşındayım yazmış.
İlişki onlara güzeldir şimdi, parka gider birer meybuz yerler
Hele bi sivilceleri çıksın bakalım 3 kızın 1i kalıyor mu
hahaha

parka gider meybuz yerler sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün hocam alemsiniz nereden buluyorsunuz böyle şeyleri