Teşekkür ederim. Bir sorum olacaktı,
Site Onay/Otomatik Onay: Eklenen siteler isterseniz sizin onayınızdan sonra, isterseniz de otomatik olarak yayınlanabilir.
Otomatik derken sitede kod ekliyse gibi birşeymi ? Denedim ama çalıştıramadım.
Ayrıca yazılım ilgi görmedi demişsiniz fakat bence gayet başarılı olmuş. İsterseniz yenilik neler eklemeliyim diye sorun bizler memnuniyetle cevaplarız

Mesela onaylanan bir site sonradan linki kaldırırsa bize uyarı verse 12 saate veya 24 saate bir kontrol etse siteleri gibi bişey iyi olur kontrolude gece yapsa saat ayarı yapabilsek elle veya otomatik
merhaba,
belkide "otomatik onay" ifadesi pek doğru olmadığı için kafanız karışmış olabilir. Otomatik onay seçili ise eklenen siteler anında yayınlanır, onay için beklemezler.
bahsettiğiniz gibi sitede link kontrolü yaptırılması mümkün, fakat bazı sebeplerden böyle bir ekleme yapmayı düşünmüyorum. örneğin bu kontrol için zamanlanmış görev eklemeniz gerecek ve bunu herkes yapamayacaktı. zaten amacım web teknolojileri konusunda fazla bilgi sahibi olmayan kişilerin faydalanması ve link almanın zorlaştığı bir zamanda link veren sitelerin artmasını sağlamaktır.
Bu yazılımdaki özelliklerden daha ileri düzey istekleri olanların ücretli yazılımları araştırmalarını tavsiye ederim.