Merhabalar,

Bildiğiniz gibi, bütün ürün ve hizmetlerinizin yönetimi www.guzel.net.tr sitemiz üzerindeki müşteri panelinizden yapılmaktadır. Dolayısıyla, panelinizin güvenliğini sağlamanız ve sizden başkasının giriş yapmasını engellemeniz, son derece önemlidir.

Güvenliğinizi daha iyi sağlayabilmeniz için, müşteri panelinize girişte tek kullanımlık şifre kullanabileceğiniz "çift yönlü doğrulama" sistemini sitemize entegre ettik. Böylece, müşteri panelinize giriş yaparken e-mail adresi ve şifrenizi girdikten sonra sizden tek kullanımlık şifre istenecek, telefonunuzda oluşturacağınız tek kullanımlık şifre ile sisteme giriş yapılacaktır.

Tek kullanımlık şifre için ios, Android ve Windows işletim sistemli telefonlara ücretsiz yüklenebilen "Google Authenticator" isimli programı kullanmanız mümkündür. Program, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan çalışacak ve şifre üretecektir. Dolayısıyla telefonunuzda mobil internet olması zorunluluğu yoktur.

Bu sisteme geçiş yapmanız ya da kullanmanız zorunlu değildir, fakat güvenliğiniz için mutlaka geçiş yapmanızı öneririz.

Bu sistemi hesabınız için aktifleştirmek isterseniz, müşteri panelinizin "Kişisel Bilgileriniz" bölümünden "Güvenlik Sorusu ve Çift Yönlü Doğrulama" kısmına girerek adımları takip edebilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.